Antonio Carraro - Транспортьори - 25 и 49,7 к.с.

ANTONIO CARRARO модел SP 4400 HST реверсивен, хидростатичен , компактен, супер лесен за управление трактор предназначен, за поддържане на пешеходни зони и градски центрове, почистване на улични платна и тротоари, снегопочистване , както и за поддръжка на обществени паркове и градини. Трактора SP може да бъде оборудван с инвентар отпред , отзад и отгоре като същевременно запазва добрата си работна скорост. 

Удобната товарна платформа на задната страна на капака на двигателя прави SP полезен при предвижване на материали. Трактора SP е оборудван със задни редуктори, които повишават стабилността и работата му, в допълнение към хидравлично контролините спирачки, които гарантират решителното модулно спиране. Джойстикът JM ™, който контролира оборудването е ергономично разположен така, че операторът има всичко на ръка разстояние. В допълнение, за задачите, които изискват постоянно контролирани движение на оператора , той може да се използва за speed -Fix устройството , което има определена скорост по време на работа.


ОБОРУДВАНЕ ANTONIO CARRARO:
Новата гама косачки на Antonio Carraro са за най-взискателните професионалисти по озеленяването. Те са в съответствие с най-високите стандарти за качество, за да се гарантира най-голяма надеждност рентабилност и безпрецедентна сила.
КОСАЧКА RT 1500 с HDS ТУРБИНА: Оборудването HDS е с подсилена конструкция с три изключително устойчиви остриета, които гарантират еднакво рязане при всякакви условия.Широчината на рязане е 150 см. позволява постигането перфектни резултати по-време на работа. Тези косачки са незаменими помощници, дори в най-трудните условия и терени , като например висока трева. RT 1500 HDS косачката решава двата стари проблема, за регулиране на рязането и блокажа по най-нов начин. Системата позволява височината на рязане да се коригира много бързо с помощта на проста система от фиксатори на колелата по височина. За разлика от други косачки, аспирационната турбина е разположена над плочата полу-централно без странични издатини; това позволява да се коси трева по краищата на тротоари и бордюри на ляво и на дясно .

 

ACTIO TM: ANTONIO CARRARO шаси с вибрация:
ACTIO TMACTION TM е единствената система на шаси за намаляване на трептенето и вибрациите , която намалява страничното клатене на оператора, както на склонове така и при преодоляване на препятствията, дължащи се на факта, че седалката е разположена в центъра на шасито . Традиционните трактори с поддържани двигатели разпределят теглото си равномерно върху двете си оси; с монтирано оборудване между 60 и 70% от теглото им се концентрира върху задната ос.

Последицата от това е изключително небалансирано превозно средство, което често се нуждае от предни тежести и това увеличава натиска върху земята и общата дължина на превозното средство. Комуналната машина SP 4400 HST, благодарение на своето ACTION TM шаси преразпределя общото си тегло: 60% върху предната ос и 40% на задната . По този начин при монтирано оборудване има равно разпределение на трактора и общото тегло на оборудването по: 50% отпред и 50% отзад . С други думи, SP 4400 HST, когато е подходящо оборудван действа като едно цяло, съставен от два напълно независими трактора от същата маса и измерение, които се люлеят независимо един от друг при 15 °. Колебание между двете части се появява в центъра на шасито така, по време на критичната фаза на преодоляване на препятствие двете части балансират по този начин осезаемо се намалява страничното клатене и променя центъра на тежестта на превозното средство.

 

Кормилна система:

Благодарение на специалната функция на ACTION TM , SP 4400 HST е в състояние да използва изключително тесните ъгли на завиване.
Предимства: Изключително стегнат радиус на завиване; Драстично намаляване на броя маневри; По-голяма точност на действие; По-голяма производителност; По-малко износване на гумите; По-малко щети трева;

 

Комфорт:

COMFORTПространство , ергономичност и комфорт. Три думи за да се опише работната среда, осигурена от SP 4400 HST. Пространство - защото въпреки своите намалени външни размери осигурява на оператора много релаксираща позиция на управление . Супер удобен регулируем по височина волан и регулируема седалка.
Ергономия: Всички най-често използвани контролери са на една ръка разстояние , за да се намали умората на оператора до минимум, дори и след много часове на работа. Удобно разположение на педалите на газта и спирачката .
Удобство: Седалката на водача е с пневматично окачване и е близо до земята; всички най-важни инструменти за контрол на трактора са позиционирани на въртяща конзола и се чуват веднага благодарение на звукови сигнализации. Един поглед е всичко, което е необходимо, за да се провери температурата на охлаждащата течност на двигателя, неговите обороти , неговата скорост или състоянието на запушване на филтърната система и хидростатичното му предаване.
Предимства: По-голяма производителност; Бърза възвръщаемост на инвестициите; По-малко умора на оператора;

 

Предаване - трансмисия:

Предавателно съотношение: Три скорости. SP 4400 предаването на HST предлага три диапазона на скоростта в двете задвижващи посоки, за да се даде възможност на избора на правилната скорост в зависимост от монтираното оборудване и условията на труд. Действителната скорост на превозното средство може да бъде проверена, чрез чувствителен скоростомер с дигитален дисплей, така че операторът има възможност да видите всяка скорост.
Предимства: Възможност за избор на правилния диапазон на скоростта в зависимост от монтираното оборудване и работни условия; По-голяма производителност; Нисък разход на гориво; По-бързо връщане на първоначална инвестиция;

 

Заводска гаранция 24 месеца, с осигурени: /оригинални части, масла и поддръжка/.

Модел

SP 4400HST

Двигател

YANMAR, Дизел

Мощност

38 кс

Дължина

2980 мм

Маса с кабина (кг)

1425

Шрина (мм)

1127 - 1320

Височина (мм)

1964 - 1993

 

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Трактор ANTONIO CARRARO SP 4400 HST 1.62 MB (pdf) Свали
Брошура - Трактор ANTONIO CARRARO SP 4400 HST - англисйки 1.38 MB (pdf) Свали