Antonio Carraro серия SRX двигатели: 70 ; 85 ; 98 к.с.

Трактор ANTONIO CARRARO модел SRX10900R
 

Нов трактор, нов двигател, ново изживяване. ANTONIO CARRARO модел SRX 10900 R е супер специализиран трактор предназначен за работа в тесни пространства в междуредията на култури като: овощни градини, лозя, разсадници, отлеждани в равнини и планини. Тракторите SRX10900R от новата серия ERGIT R са с нов джойстик, ново арматурно табло, подобрена ергономичност и могат да бъдат оборудвани със супер AIR Cabin - клас 4 под налягане. SRX10900R е  реверсивен трактор с артукулирано шаси, гарнатиращо несравнима гъвкавост и удобство по-време на работа. Трактора е с нисък център на тежестта и осигурява ненадмината стабилност. Благодарение на финно настроения двигател, постоянното сцепление към земята и задвижването на 4-те колела трактора SRX извършва високо ефективна работа при всякакви условия.

ACTIO™ - изключително шаси, проектирано от ANTONIO CARRAROACTIO™ - изключително шаси, проектирано от ANTONIO CARRARO:

ACTIO™ е единствената система на шаси позволяваща завъртане до 15 °спрямо надлъжната ос на трактора, благодарение на което се намаляват трептенето и вибрациите, както на склонове така и при обработването на всякакви терени. Благодарение на своето ACTION TM шаси тракторът преразпределя общото си тегло: 60% върху предната ос и 40% на задната . По този начин при монтирано оборудване има равно разпределение на трактора и общото тегло на оборудването по: 50% отпред и 50% отзад . 

RGS™ реверсивна система на трактораRGS ™ система на трактора:

Интегрирана система която ви позволява завъртането на мястото на водача, заедно с кормилната уредба и скоростите на 180 ° само за няколко секунди, за да работи ефективно с прикачено оборудване или с оборудване на предната навесна система за вдигане на вилици , шредери , снегорини и друг инвентар с лекота . Системата RGS ™ е неразделна част от многофункционалната характеристика на трактора.


 

Кабина на трактора:

Кабина на трактораКабина AIR cab предлагаща максимален експлоатационен комфорт и безопасност. Обемният профил на трактора и кабината са хармонични и рационални, за да осигурят гъвкавост и лекота на движение в тесни пространства и гъста растителност. За да се осигури перфектен работен климат, кабината е оборудвана с ефективна система за отопление и вентилация с интегрирана климатична система.


 

Оригинални масла за трактори ANTONIO CARRARO:

 
Оригинални масла за трактори ANTONIO CARRARO:За да поддържате вашият трактор винаги като нов използвайте оригиналните масла ANTONIO CARRARO.
Масло за двигатели - Tony premium engine15w40
Масло за трансмисия и хидравлика - Tony powerfluid xp
Масло за двигатели с DPF филтър - Tony synthetic engine oil 10w40 

Модел

SRX 10900 R

Трактор тип

Kubota - Turbo Stage 3B - Common Rail - EGR инжекцион с ел.контрол

Мощност

98 кс

Цилиндри

4 бр

Трансмисия тип

16+16 синхронизирана с инвертор

ВОМ

540/540e/sync

Товароподемност

2400 кг

Гуми - Предни / Задни

9.5 R20/9.5 R20

Маса с Roll bar (кг)

2125 (rollbar)

Маса с кабина (кг)

2260 (Air cab)

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел SRX 10900 R 4.26 MB (pdf) Свали

Свързани продукти