Antonio Carraro серия TGF двигатели: 71 ; 85 ; 98 к.с.

Antonio Carraro модел TGF 10900 R е супер ниско профилен трактор с предно управлиние и изометрични колела.

Antonio Carraro модел TGF 10900 R е супер ниско профилен трактор с предно управлиние и изометрични колела. TGF 10900 R е отличен пример за това, как компактен трактор може да предложи същото пространство и комфорт като на конвеционален трактор. Централният тунел е напълно освободен от лостове и осигурява лесен достъп на борда и комфорт при шофиране. Инверторът, разположен вдясно (единственият в своята категория), гарантира лекота на използване. Ниският център на тежестта, заедно с ниската кабина Protector, го правят един от най-компактните трактори в своя клас намиращ широко приложение при обработването на овощни градини и лозя. Въпреки увеличения обем на двигателя 3В поради новите DPF филтри за отработени газове, височината на капака остава същата като при предишните модели, което осигурява отлична предна видимост за оператора.

ACTIO™ - шаси намаляващо вибрациите:

ACTIO TM шаси на трактораACTIO™ е единствената система на шаси позволяваща завъртане до 15 °спрямо надлъжната ос на трактора, благодарение на което се намаляват трептенето и вибрациите, както на склонове така и при обработването на всякакви терени. Благодарение на своето ACTIO™ шаси тракторът преразпределя общото си тегло: 60% върху предната ос и 40% на задния мост. Това е идеалното равновесие при монтиране на допълнително оборудване, тъй като разпределя 50% от теглото на всяка ос.

 

Кормилно управление на трактора:


Кормилно управлениеКъсото междуосие и плътният радиус на кормилното управление правят трактора изключително гъвкав при работа в редовете на реколтата.
 

 

 

 

ESC (ERGIT R):


ESGЕлектронно и автоматично управление на скоростта и оборотите на двигетеля. Тази система запаметява и модулира скоростта на трактора по усмотрение на оператора.


 
Оригинални масла за трактори ANTONIO CARRAROОригинални масла за трактори ANTONIO CARRARO:


Оригинално масло за трактори ANTONIO CARRAROЗа да поддържате вашият трактор винаги като нов използвайте оригиналните масла ANTONIO CARRARO.

Масло за двигатели - Tony premium engine15w40
Масло за трансмисия и хидравлика - Tony powerfluid xp
Масло за двигатели с DPF филтър - Tony synthetic engine oil 10w40

 

Заводска гаранция 24 месеца, с осигурени: /оригинални части, масла и поддръжка/.

Модел

TGF 10900 R

Двигател

Kubota - 4 цил. - 16 клап. - Turbo Stage 3B Common Rail - EGR инжекцион с електронен кнтрол

Мощност

98 кс

Цилиндри

4 бр

Трансмисия тип

Синхронизирана реверсивна

Скорости (предни / задни)

16/16

ВОМ

540/540e/sync

Товароподемност

2400 кг

Гуми - Предни / Задни

8.25-16/280/85 R20

Маса с Roll bar (кг)

2120-2370

Маса с кабина (кг)

2325-2405

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел TGF 10900R 4.26 MB (pdf) Свали