Antonio Carraro серия TGF двигатели: 71 ; 85 ; 98 к.с.

Трактор ANTONIO CARRARO модел TGF 9900

ANTONIO CARRARO, Италия
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели

Antonio Carraro модел TGF 9900 е супер ниско профилен трактор с изометрични (различни по размер) колела. Това е идеалният трактор за обработване на гъсти овощни градини, лозови масиви, оранжерии, стръмни склонове и други. Мощен и компактен трактора TGF гарантира отлична производителност на всякакъв вид терени. За да отговори на специфичните нужди на всеки клиент, TGF 9900 предлага множество възможности за персонализация с няколко комплекта гуми и икабина под налягане Protector 100, която е първата компактна кабина с херметизация от клас 4 и удовлетворява най-високото ниво на изолация от вретните елементи по време на третиране с препарати за растителна защита.
 

МОЩНОСТ (К.С.): 85
ДВИГАТЕЛ: KUBOTA - 4 Cyl - 16V TURBO – 3769 CC
ТРАНСМИСИЯ: 16+16 синхронизиран инвертор
ТЕГЛО (КГ): 2160÷2340 (rollbar) – 2320÷2520 (Protector cab)
ТОВАРОПОДЕМНОСТ (КГ): 2400
 

Трактор и оборудване:

Интегрирана повдигаща хидравлична система, благодарение на която може да се монтира голямо разнообразие от инвентар към предната и задната част на трактора. Повдигащата система е с вертикални цилиндри на 3-ри точково прикачване, както и независима хидравлична система. Задната повдигаща система контролира с точност оборудването и оптимизира стабилността на трактора, като позволява да следва контура на терена, без приплъзване или изместване в страни.


ACTIO™ - изключително шаси, проектирано от ANTONIO CARRARO:

ACTIO TMACTIO™ е единствената система на шаси позволяваща завъртане до 15 °спрямо надлъжната ос на трактора, благодарение на което се намаляват трептенето и вибрациите, както на склонове така и при обработването на всякакви терени. Благодарение на своето ACTIO™ шаси тракторът преразпределя общото си тегло: 60% върху предната ос и 40% на задната . По този начин при монтирано оборудване има равно разпределение на трактора и общото тегло на оборудването по: 50% отпред и 50% отзад.

 

Кабина на трактора PROTECTOR 100:

TGF ERGIT RСупер компактната кабина PROTECTOR 100 е с височина само 1740 см. Оборудвана е с цифрово управлене на налягането, което съчетава комфорт и видимост, заедно с максимална изолация. За сега това е единствената херметизирана кабина на запара с CLASS 4 сертифициране за най-високото ниво на изолация от вредното вдишване по време на третиране за растителна защита, постигнато някога в нископрофилните кабини. Благодарение на активните карбонови филтри в кабината ROTECTOR, оператора диша перфектно филтриран и чист въздух.

 

Заводска гаранция 24 месеца, с осигурени: /оригинални части, масла и поддръжка/.

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел TGF 9900 264.44 KB (pdf) Свали
Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел TGF 9900 - англисйки 103.9 KB (pdf) Свали