Antonio Carraro серия TGF двигатели: 71 ; 74 к.с.

Характеристика на ANTONIO CARRARO TGF 8900 - нископрофилен трактор:


TGF 8900 R е шарнирен трактор, проектиран за приложения в които компактните размери са от съществено значение. Ниският център на тежестта, заедно с ниската кабина Protector, го правят един от най-компактните трактори в своя клас, идеален за работа в овощни градини и лозя отглеждани в планински райони. Тракторът се характеризира с нисък профил, който придава стабилност и безопасност при работа на склонове и неравни терени. Компактните му размери позволяват прецизно управление и малък радиус на завиване. Благодарение на интегрираната осцилираща рамка ACTIO ™, просветът е оптимален, независимо от ниския център на тежестта.


 

Трактор и оборудванеТрактор и оборудване:

Интегрирана повдигаща хидравлична система, благодарение на която може да се монтира голямо разнообразие от инвентар към предната и задната част на трактора. Повдигащата система е с вертикални цилиндри на 3-ри точково прикачване, както и независима хидравлична система. Задната повдигаща система контролира с точност оборудването и оптимизира стабилността на трактора, като позволява да следва контура на терена, без приплъзване или изместване в страни.

 

ACTIO™ - изключително шаси, проектирано от ANTONIO CARRARO:

ACTIO TM шаси на трактораACTIO™ е единствената система на шаси позволяваща завъртане до 15 °спрямо надлъжната ос на трактора, благодарение на което се намаляват трептенето и вибрациите, както на склонове така и при обработването на всякакви терени. Благодарение на своето ACTIO™ шаси тракторът преразпределя общото си тегло: 60% върху предната ос и 40% на задната . По този начин при монтирано оборудване има равно разпределение на трактора и общото тегло на оборудването по: 50% отпред и 50% отзад.


 

Кабина на трактора PROTECTOR 100:

Кабина на трактора TGF ERGIT RСупер компактната кабина PROTECTOR 100 е с височина само 1740 см. Оборудвана е с цифрово управлене на налягането, което съчетава комфорт и видимост, заедно с максимална изолация. За сега това е единствената херметизирана кабина на запара с CLASS 4 сертифициране за най-високото ниво на изолация от вредното вдишване по време на третиране за растителна защита, постигнато някога в нископрофилните кабини. Благодарение на активните карбонови филтри в кабината ROTECTOR, оператора диша перфектно филтриран и чист въздух.
 


 

Оригинални масла за трактори ANTONIO CARRAROОригинални масла за трактори ANTONIO CARRARO:


Оригинално масло за трактори ANTONIO CARRAROЗа да поддържате вашият трактор винаги като нов използвайте оригиналните масла ANTONIO CARRARO.

Масло за двигатели - Tony premium engine15w40
Масло за трансмисия и хидравлика - Tony powerfluid xp
Масло за двигатели с DPF филтър - Tony synthetic engine oil 10w40
 

Заводска гаранция 24 месеца, с осигурени: /оригинални части, масла и поддръжка/.

Модел          TGF 8900 R
Двигател Kubota - Stage V, 4 цилиндъра - 16 клапана - turbo-Common Rail
Мощност, (к.с.)                             74.2
Трансмисия 16+16 синхронизирана, реверсивна
Тегло, (кг.) 2160÷2340 ролбар / 2320÷2520 Protector кабина
Капацитет, (кг.) 2400

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел TGF 9900 264.44 KB (pdf) Свали
Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел TGF 9900 - англисйки 103.9 KB (pdf) Свали