Antonio Carraro серия TIGRE - 25; 31; 38 к.с.

Характеристика на трактора TIGRE 3200

Трактора Antonio Carraro модел TIGRE 3200 е компактен и създаден да извършва множество дейности, свързани с управлението на малки стопанства, оранжерии, паркове, градини, лозарство, общински площи и други. Четирите равни колела, заедно с ACTIO ™ шаси намаляващо вибрациите гарантират несравним комфорт по време на работа. Неговата голяма гъвкавост позволява на оператора да работи в различни среди, всеки ден от годината.

Двигaтел на трактора:

Трактора TIGRE 3200 е оборудван с 4-тактов дизелов двигател с три цилиндъра и мощност от 24.6 к.с. Двигателят е проектиран, така че да достига до пълна хармония с размерите, механиката и специфичните характеристики на трактора, по отношение на надеждност и максимална грижа за околната среда. Емисиите са в съответствие с европейското законодателство. 

Ергономия и комфорт на трактора:

Комфорт при управление на трактораТрактора TIGRE 3200 гарантира несравним комфорт по време на управление, благодарение на удобните и достъпни контролни органи. Седалката на трактора може да се регулира, за да се осигури максимално удобство за оператора.

 

 

 

 

ACTIO™ - изключително шаси, проектирано от ANTONIO CARRARO:

 

Шаси на трактора ACTIO TM Благодарение на своето ACTION TM шаси тракторът преразпределя общото си тегло: 60% върху предната ос и 40% на задната . По този начин при монтирано оборудване има равно разпределение на трактора и общото тегло на оборудването по: 50% отпред и 50% отзад 

Оригинални масла за трактори ANTONIO CARRARO


Оригинални масла за трактори ANTONIO CARRARO Оригинално масло за трактори ANTONIO CARRARO. За да поддържате вашия трактор винаги като нов използвайте оригиналните масла ANTONIO CARRARO.

Масло за двигатели - Tony premium engine15w40
Масло за трансмисия и хидравлика - Tony powerfluid xp
Масло за двигатели с DPF филтър - Tony synthetic engine oil 10w40


 


Заводска гаранция 24 месеца, с осигурени: /оригинални части, масла и поддръжка/.

Технически данни на трактора TIGRE 3200

Модел

TIGRE 3200

Двигател

YANMAR, Дизел

Мощност

24.6 кс

Цилиндри

3 бр

Двигател обем

1116 см3

Дължина

2640 мм

Маса с Roll bar 

1000 кг

Ширина 

1070-1375 мм

 

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура Трактор ANTONIO CARRARO TIGRE 3200 488.64 KB (pdf) Свали
Брошура Трактор ANTONIO CARRARO TIGRE 3200 - английски 197.54 KB (pdf) Свали

Свързани продукти