Antonio Carraro серия TIGRE - 25.7 к.с.

Характеристика на трактора TIGRE 3800

Трактора ANTONIO CARRARO модел TIGRE 3800 е проектиран да изпълнява широк спектър от дейности в управлението на малки стопанства, оранжерии, паркове, градини, спортни терени, общински площи и други. Четирите изометрични колела, заедно с ACTIO ™ шаси намалящо вибрациите, осигуряват максимален комфорт по време на работа и безопастност, благодарение на постоянното сцепление със земята.

Двигател трактор ANTONIO CARRAROДвигател на трактора

Трактора TIGRE 3800 е оборудван с 3-цилиндров двигател с водно охлаждане Yanmar, който е в съответствие с най-новото законодателство за емисиите Stage V. Двигателят е с висок въртящ момент на оборотите, което допринася за по-нисък разход на гориво, по-ниски вредни емисии, по-нисък шум и по-ниски вибрации. Този двигател гарантира: Висок теглителен капацитет и ефективност дори при ниски обороти; Комфорт на работа; Намаляване на разходите; Грижа за околната среда;

Пътен просвет тракторТракторите TIGRE 3800 са с отличен  пътен просфет от 270 милиметра, който им позволява да работят с лекота и пъргъвина по неравни терени. Те са оборудвани със стандартен ВОМ при 540 оборота в минута, който е синхронизиран с всички скорости. Навесната система е с триточково прикачване и регулируеми горни рамена с товароподемност 850 кг.
Трансмисия: Интегрирана 12-степенна скоростна кутия с усилено зацепване, скорости 8 напред и 4 назад. Трансмисията предлага избор на скорости в логическа последователност, подходящи за всякакъв вид работа, при всякакви терени и условия.

Управление на трактораУправление на трактора TIGRE 3800

Контролни лостове: Всички контролери са ергономично разположени в логична последователност. Roll-bars: Преден падащ, отличаващ се с дизайн с нисък профил и интегриран в шасито на трактора, за да се позволи маневриране в тесни пространства. Заден фиксиран интегриран и универсален .Светлини: Новите предни халогенни фарове, предоставят перфектна видимост. 

Шаси на трактораACTIO-TM – Шаси с трептене - перфектен баланс между гъвкавост и сцепление

ACTIO™ шасито предоставя отлично разпределение на теглото върху осите и е нисък център на тежестта.Тракторът остава стабилен и безопасен при всички положения на работа, с четири задвижващи се колела с постоянно сцепление.

Оригинални масла за трактори ANTONIO CARRARO

 

Оригинални масла за трактори ANTONIO CARRAROОригинално масло за трактори ANTONIO CARRAROЗа да поддържате вашият трактор винаги като нов използвайте оригиналните масла ANTONIO CARRARO.

Масло за двигатели - Tony premium engine15w40
Масло за трансмисия и хидравлика - Tony powerfluid xp
Масло за двигатели с DPF филтър - Tony synthetic engine oil 10w40

 

 

Заводска гаранция 24 месеца, с осигурени: /оригинални части, масла и поддръжка/.

Модел TIGRE 3800
Двигател Yanmar, Stage V - 3 цилиндъра с водно охлаждане
Мощност 25.7 к.с.
Трансмисия Синхронизирана скоростна кутия с 12 скорости / 8 предни + 4 задни
ВОМ Заден стандартен 540 об/мин.
Навесна система Хидравлична 3-ри точкова
Товароподемност 850 кг.
Мин.външна ширина с гуми /6.50-16/ 1055 мм.
Тегло 1050 кг.
Гуми /предни-задни/ с регулируеми джанти 7.50-16

 

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел TIGRE 4000 - английски 2.08 MB (pdf) Свали
Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел TIGRE 4000 2.81 MB (pdf) Свали

Свързани продукти