Antonio Carraro серия TIGRE - 25; 31; 38 к.с.

Характеристика на трактора TIGRE 4000 

 

Трактора ANTONIO CARRARO модел TIGRE 4000 е проектиран да изпълнява широк спектър от дейности в управлението на малки стопанства, оранжерии, паркове, градини, спортни терени, общински площи и други. Четирите изометрични колела, заедно с ACTIO ™ шаси намалящо вибрациите, осигуряват максимален комфорт по време на работа и безопастност, благодарение на постоянното сцепление със земята.

Двигател на трактора

Трактора TIGRE 4000 е оборудван с двигател YANMAR 31 к.с., дизелов, 3-ри цилиндров с директно впръскване и водно охлаждане. Двигателя е с висок въртящ момент на оборотите, което допринася за по-нисък разход на гориво, по-ниски вредни емисии, по-нисък шум и по-ниски вибрации. Този двигател гарантира: Висок теглителен капацитет и ефективност дори при ниски обороти; Комфорт на работа; Намаляване на разходите; Грижа за околната среда;

Управление на трактора TIGRE 4000

Контролни лостове: Всички контролери са ергономично разположени в логична последователност. Roll-bars: Преден падащ, отличаващ се с дизайн с нисък профил и интегриран в шасито на трактора, за да се позволи маневриране в тесни пространства. Заден фиксиран интегриран и универсален .Светлини: Новите предни халогенни фарове, предоставят перфектна видимост.

Навесна система: Здрава 3-ри точкова с-ма на прикачване с два външни цилиндъра, висока товароподемност, кат.1-1 N, регулируеми обтегачи. Спирачки: Дискови спирачки (плаващи на T4400F), действащи върху задните колела . Независими (ОПТ на Т4000) и с едновременно спиране.
 

ACTIO-TM – Шаси с трептене - перфектен баланс между гъвкавост и сцепление

 

ACTIO™ шасито предоставя отлично разпределение на теглото върху осите и е нисък център на тежестта.Тракторът остава стабилен и безопасен при всички положения на работа, с четири задвижващи се колела с постоянно сцепление.
  

 

Оригинални масла за трактори ANTONIO CARRARO


Оригинални масла за трактори ANTONIO CARRAROОригинално масло за трактори ANTONIO CARRAROЗа да поддържате вашият трактор винаги като нов използвайте оригиналните масла ANTONIO CARRARO.

Масло за двигатели - Tony premium engine15w40
Масло за трансмисия и хидравлика - Tony powerfluid xp
Масло за двигатели с DPF филтър - Tony synthetic engine oil 10w40

 

 

 

Заводска гаранция 24 месеца, с осигурени: /оригинални части, масла и поддръжка/.

Технически данни на трактора
Модел TIGRE 4000
Тип 4х4
Двигател YANMAR, Дизел
Мощност 31 к.с.
Цилиндри 3 бр
Трансмисия 8 предни 4 задни
Минимална ширина 1055 мм
Маса без тежести 1050 кг

 

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел TIGRE 4000 - английски 2.08 MB (pdf) Свали
Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел TIGRE 4000 2.81 MB (pdf) Свали

Свързани продукти