Antonio Carraro серия TIGRE двигатели: 25 ; 31 ; 38 к.с.

Трактор ANTONIO CARRARO модел TIGRE 4000

ANTONIO CARRARO, Италия
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели

Трактора ANTONIO CARRARO модел TIGRE 4000 е проектиран да изпълнява широк спектър от дейности в управлението на малки стопанства, оранжерии, паркове, градини, спортни терени, общински площи и други. Четирите изометрични колела, заедно с ACTIO ™ шаси намалящо вибрациите, осигуряват максимален комфорт по време на работа и безопастност, благодарение на постоянното сцепление със земята.

 

Двигател на трактора:Трактора TIGRE 4000 е оборудван с двигател YANMAR 31 к.с., дизелов, 3-ри цилиндров с директно впръскване и водно охлаждане. Двигателя е с висок въртящ момент на оборотите, което допринася за по-нисък разход на гориво, по-ниски вредни емисии, по-нисък шум и по-ниски вибрации. Този двигател гарантира: Висок теглителен капацитет и ефективност дори при ниски обороти; Комфорт на работа; Намаляване на разходите; Грижа за околната среда;

Контролни лостове: Всички контролери са ергономично разположени в логична последователност. Roll-bars: Преден падащ, отличаващ се с дизайн с нисък профил и интегриран в шасито на трактора, за да се позволи маневриране в тесни пространства. Заден фиксиран интегриран и универсален .Светлини: Новите предни халогенни фарове, предоставят перфектна видимост.

Навесна система: Здрава 3-ри точкова с-ма на прикачване с два външни цилиндъра, висока товароподемност, кат.1-1 N, регулируеми обтегачи. Спирачки: Дискови спирачки (плаващи на T4400F), действащи върху задните колела . Независими (ОПТ на Т4000) и с едновременно спиране.
 

ACTIOTM – Шаси с трептене - перфектен баланс между гъвкавост и сцепление:

ACTIO™ шасито предоставя отлично разпределение на теглото върху осите и е нисък център на тежестта.Тракторът остава стабилен и безопасен при всички положения на работа, с четири задвижващи се колела с постоянно сцепление.
 

 

 

 

 

 

Заводска гаранция 24 месеца, с осигурени: /оригинални части, масла и поддръжка/.

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел TIGRE 4000 - английски 2.08 MB (pdf) Свали
Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел TIGRE 4000 2.81 MB (pdf) Свали