Antonio Carraro серия TIGRE - 25.7 к.с.

Трактор ANTONIO CARRARO модел TIGRE 3800F

Трактора ANTONIO CARRARO модел TIGRE 3800F е с универсален дизайн, проектиран да извършва безброй дейности, свързани с обработването на малки стопанства, зеленчукови парцели, оранжерии, паркове и градини. Тракторите от този модел се предлагат с 3-цилиндров двигател с водно охлаждане Yanmar, който е в съответствие с най-новото законодателство за емисиите Stage V. Отличния им пътен просфет от 270 милиметра им позволява да работят с лекота и пъргъвина по неравни терени.

Двигател на трактораДвигател на трактора:

Трактора TIGRE 3800F е оборудван с двигател YANMAR 25.7 конски сили, дизелов, 3-ри цилиндров с директно впръскване и водно охлаждане,  който е в съответствие с най-новото законодателство за емисиите Stage V. Двигателя е с висок въртящ момент на оборотите, което допринася за по-нисък разход на гориво, по-ниски вредни емисии, по-нисък шум и по-ниски вибрации. Този двигател гарантира: Висок теглителен капацитет и ефективност дори при ниски обороти; Комфорт на работа; Намаляване на разходите; Грижа за околната среда;

Шаси на трактораACTIOTM – Шаси

Перфектен баланс между гъвкавост и сцепление. ACTIO™ шасито предоставя отлично разпределение на теглото върху осите и е нисък център на тежестта.Трактора остава стабилен и безопасен при всички положения на работа, с четири задвижващи се колела с постоянно сцепление.

Хидравлична система на трактора:

Благодарение на своя голям маслен поток (30 литра/минута), хидравличната система може да контролира едновременно повдигането и позицията (ОПТ. за Т38000F);Бързите връзки са единично-действащи,двойно действащи или с двойно действие с плаващо положение.

Трансмисия и контролни органи на трактораТрансмисия на трактора:

Интегрална, с 12 предавки (8 предни + 4 ревер), предлагаща избор от скорости в рационална последователност, подходящи за всякакви ситуации и терени.Сух единичен диск на съединителя. ВОМ:Стандартен 540 об/мин, синхронизирани предавки на всички скорости, ASAE 1” 3/8 профил с 6 шлица. Независим
Контролни лостове: Всички контролери са ергономично разположени в логична последователност.
Навесна система:  Здрава 3-ри точкова с-ма на прикачване с два външни цилиндъра, висока товароподемност, кат.1-1 N, регулируеми обтегачи.

Оригинални масла за трактори ANTONIO CARRARO

Оригинални масла за трактори ANTONIO CARRAROОригинално масло за трактори ANTONIO CARRARO. За да поддържате вашия трактор винаги като нов използвайте оригиналните масла ANTONIO CARRARO.

Масло за двигатели - Tony premium engine15w40
Масло за трансмисия и хидравлика - Tony powerfluid xp
Масло за двигатели с DPF филтър - Tony synthetic engine oil 10w40
 

Заводска гаранция 24 месеца, с осигурени: /оригинални части, масла и поддръжка/.

Модел TIGRE 3800F
Двигател Yanmar, Stage V - 3 цилиндъра с водно охлаждане
Мощност 25.7 к.с.
Трансмисия Синхронизирана скоростна кутия с 12 скорости / 8 предни + 4 задни
ВОМ Заден стандартен 540 об/мин.
Навесна система Хидравлична 3-ри точкова
Товароподемност 1000 кг.
Мин.външна ширина с гуми
(предни 7.50-16/ задни 300/70 R20)
1276 мм.
Тегло с roll-bar 1250 кг.
Гуми /предни-задни/
с регулируеми джанти
7.50-16 / 300/70 R20

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура Трактор ANTONIO CARRARO TIGRE 4400F - английски 2.08 MB (pdf) Свали
Брошура Трактор ANTONIO CARRARO TIGRE 4400F 2.81 MB (pdf) Свали

Свързани продукти