Antonio Carraro - Транспортьори - 25 и 49,7 к.с.

Характеристика TIGRECAR 5800 T SERIES:

TIGRECAR 5800 е най-новия транспортьор от АС тракторите ANTONIO CARRARO в средносрочен обхват на мощност, който е маневрен и същевременно компактен. Едновременно с новия заоблен дизайн, той предлага на оператора лесен достъп до мястото на шофиране. Двигателят на TIGRECAR 5800 е Yanmar, 50 к.с, 4-ри цилиндров. Скоростната кутия е с 8 предни + 8 задни скорости, реверс и ВОМ 540 об/мин, синхронизиран.

 

 

В допълнение към механичните задни дискови спирачки в маслена баня TIGRECAR 5800 може да бъде оборудван при поискване и с допълнителна спирачна система Superbrake предлагаща най-доброто спиране дори при изключително стръмни склонове. Също като опция може да се добави и затворена кабина.


ACTIO™ шаси намаляващо вибрациите: Благодарение на изключителната компактност на шасито ACTIO™(намаляващо вибрациите) и кормилното управление транспортьора TIGRECAR 5800 е изключително пъргав и лесен за управляване. Четирите крайни редуктора на предните и задните колела имат възможност за неангажираност на пълното сцепление с хидравлично управление, което гарантира отличен пътен просвет.


Изключителен комфорт: Изключителният комфорт на транспортьорите TIGRECAR 5800 е тяхната основна точка на продажба. Широката шофьорска платформа с лесен достъп предлага изключително удобна площ с отлична видимост на пътя и на контролното табло. Контролната апаратура, волана, лостовете и педалите са в ергономична позиция и логическа последователност, така че да направят превозното средство приятно и безопасно по всяко време. Арматурното табло е оборудвано с LED (свето диодни индикатори за "включване-изключване"), което е едновременно практично, елегантно и приятно за очите. Удобна седалка платформа окачена на Silent-Block изцяло покрита с изолационна обвивка, шумоизолирана и оборудвана с устройството против вибрации.

Максимална безопасност: Ниския център на тежестта гарантира максимална стабилност дори и при работа и движение по много трудно достъпни терени. При много стръмни склонове транспортьора се движи странично, за да бъде избегнат риска от преобръщане. В допълнение към това хидравличното контролиране на задния блокаж на диференциала изключва напълно риска от поднасяне. Хидравличните дискови спирачки в маслена баня са петстепенни, прецизни и гарантиращи пълна безопасност.

 

Кабина (опция): Напълно затворената кабина дава възможност на оператора да работи в безопасна и спокойна среда. Кабината е широка, просторна и предлага лесен достъп до контролните органи. Ниско профилната кабина е практична и предоставя възможност за движение в тесни пространства или в места с гъста листна маса и обработваеми площи изискващи минимална височина от 2 метра. Кабината предоставя отлична звукоизолация и видимост за оператора, оборудвана е с централна отоплителна система с вентилационни отвори за рециклиране на въздуха.

Модел

TIGRECAR 5800

Мощност

49.7 кс

Цилиндри

4 бр

Макс. обороти

1800 об/мин

Двигател обем

2188 см3

Резервоар

48.5 л

Шаси

ACTIO TM

Трансмисия тип

Синхронизирана

Скорости (предни / задни)

8/8

ВОМ

540 об/мин

Спирачки

Хидравлични

Експлотационна маса

2190 кг

Направете запитване

Изпрати


Документи

Брошура - Трактор ANTONIO CARRARO модел TIGRECAR 5800 575.91 KB (pdf) Свали
Брошура - Трактор ANTONIO CARRARO модел TIGRECAR 5800 - английски 279.18 KB (pdf) Свали