Antonio Carraro - Транспортьори - 25 и 49,7 к.с.

Характеристика на трактор ANTONIO CARRARO модел TIGRECAR TIGRECAR CC

Транспортьорите TIGRECAR 8400 PC/PL са ергономични, благонадеждни и гъвкави осигуряващи висока продуктивност и сигурност: тези, които работят в агрокултурната и гражданската поддръжка, имат разнообразни и еволюиращи нужди. TIGRECAR транспортьорът от Tigrone серията има дизайн с напълно нова концепция, за да може да предложи на модерния оператор технология, функционалност и комфорт. 

Специализирани агрокултури, спортни игрища и полета за отдих, обществени зелени площи, строителни обекти, детски градини, пътна поддръжка, залесяване, няма ограничение на възможността за използване за TIGRECAR.

 

Благодарение на изключителната компактност на шасито на ACTIO™ (шаси с трептене) Tigrecar СС е изключително гъвкав и лесно управляем. Четирите крайни редуктора на предните и задните колела са с възможност за разединяване на интегралното сцепление с хидравлично управление и гарантират отличен клиренс.

Изключителен комфорт:
Изключителният комфорт на транспортьорите TIGRECAR 8400 PC/PL е тяхната основна точка на продажба. Широката шофьорска платформа с лесен достъп предлага изключително удобна площ с отлична видимост на пътя и на контролното табло. Контролната апаратура, волана, лостовете и педалите са в ергономична позиция и логическа последователност, така че да направят устройството приятно и безопасно по всяко време. Арматурното табло, обзаведено с LED "включване-изключване" е едновременно практично, елегантно и приятно за очите. Седалката е удобна, монолитна и издигната, водача е разположен на условна платформа изцяло покрита с изолационна обвивка, шумоизолирана с Silent-Block, устройството против вибрации.

Двигатели - точната мощност за всяка нужда:
Двигателя е проектиран, така че да достигне перфектна хармония с размерите, механиката и спецификациите в характеристиките на трактора, с оптимална производителност по отношение на мощността. Двигателя гарантира надеждност и максимална грижа за околната среда. Този двигател е оборудван с най-съвременната горивна система.

КАБИНА:
Операторът е напълно изолиран в кабината и е в състояние да защити своя слух, кожа и бели дробове по-време на работа в спокойна и сигурна среда. Кабината (по желание) е напълно затворена, В кабината има широк достъп и пространството за шофьора е удобно и просторно. Ултра ниският профил на купето дава на оператора движение в затворени пространства, в присъствието на гъста зеленина, или когато площта изисква минимална височина от 2 метра. Шумоизолацията е отлична, както и видимостта. Кабината е с централно парно, с отвори за рециклиране на въздуха над вратата и в допълнение снабдена с радио.
 

Заводска гаранция 24 месеца, с осигурени: /оригинални части, масла и поддръжка/.

Направете запитване

Изпрати


Документи

Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел TIGRECAR TIGRECAR CC 269 KB (pdf) Свали