Antonio Carraro серия TIGRONE - 49 к.с.

Характеристика на трактор TIGRONE 5800


Трактора ANTONIO CARRARO модел TIGRONE 5800 е предназначен за работа по стръмни склонове, планински местности иза обработване на специализирани култури. Четирите равни задвижващи колела на малогабаритния трактор заедо с оптималното съотношение тегло-мощност, намаленият ъгъл на завиване, гарантират стабилност и постоянно сцепление на всякакъв терен, заедно с капацитет за бърза маневреност и неангажираност.

 

Трансмисия на трактор TIGRONE 5800

Скоростната кутия има 12 скорости, 8 напред и 4 назад. Управлението на трактора е хидравлично със серво система Load Sensing". Двигателят на Tigrone 5800 е изграден с най-модерната горивна инжекционна система. Производителността е оптимизирана, чрез специални дизайнерски решения за каросерията на трактора.

ACTIO TM: ANTONIO CARRARO шаси:

Шаси на трактора ACTIO TM ACTION TM е единствената система на шаси за намаляване на трептенето и вибрациите, гарантираща перфектно сцепление и управляемост. Благодарение на своето ACTION TM шаси тракторите, преразпределят общото си тегло: 60% върху предната ос и 40% на задната . По този начин при монтирано оборудване има равно разпределение на трактора и общото тегло на оборудването по: 50% отпред и 50% отзад .


 

Кормилно управление на трактора:

Кормилно управление на трактораТрактора маневрира в затворени пространства с изключителна пъргавина, предоставяйки ненадмината производителност по отношение на управляемост. Хидравличното управление на волана гарантира подобряването на контрола с цел намаляването на умората за оператора и увеличаването на активната безопасност на превозното средство.
 

Оригинални масла за трактори ANTONIO CARRARO


Оригинални масла за трактори CARRAROОригинално масло за трактори ANTONIO CARRARO. За да поддържате вашия трактор винаги като нов използвайте оригиналните масла ANTONIO CARRARO.

Масло за двигатели - Tony premium engine15w40
Масло за трансмисия и хидравлика - Tony powerfluid xp
Масло за двигатели с DPF филтър - Tony synthetic engine oil 10w40

Заводска гаранция 24 месеца, с осигурени: /оригинални части, масла и поддръжка/.

 

Цената на трактора в промоция е за базов модел e в лева без ДДС.

Технически данни на трактор TIGRONE 5800

Модел

TIGRONE 5800

Трактор тип

4X4

Двигател

YANMAR

Мощност

49.7 кс

Цилиндри

4 бр

Двигател обем

2190 см3

Скорости (предни / задни)

8/4

Скорост напред

30 км/ч

ВОМ

540/2000 об/мин

Спирачки

Механични

Товароподемност

2200 кг

Дължина

3140 мм

Експлотационна маса

1550 кг

Шрина

1235-1425 (мм)

Височина

2060  (мм)

Направете запитване

Изпрати


Видео

Свързани продукти