Antonio Carraro серия TIGRONE - 49 к.с.

Характеристика на трактор ANTONIO CARRARO модел TIGRONE 5800:


Трактора ANTONIO CARRARO модел TIGRONE 5800 е предназначен за работа по стръмни склонове, планински местности и специализирани култури. Четирите равни задвижващи колела, оптималното съотношение тегло-мощност, намаленият ъгъл на завиване, всичко това означава стабилност и постоянно сцепление на всякакъв терен, заедно с капацитет за бърза маневреност и неангажираност.

 


Скоростната кутия има 12 скорости, 8 напред и 4 назад. Управлението на трактора е хидравлично със серво система Load Sensing". Двигателят на Tigrone 5800 е изграден с най-модерната горивна инжекционна система. Производителността е оптимизирана, чрез специални дизайнерски решения за каросерията на трактора.

ACTIO TM: ANTONIO CARRARO шаси:
ACTIO TMACTION TM е единствената система на шаси за намаляване на трептенето и вибрациите, гарантираща перфектно сцепление и управляемост. Благодарение на своето ACTION TM шаси тракторът, преразпределя общото си тегло: 60% върху предната ос и 40% на задната . По този начин при монтирано оборудване има равно разпределение на трактора и общото тегло на оборудването по: 50% отпред и 50% отзад .

 


Кормилно управление:
Трактора маневрира в затворени пространства с изключителна пъргавина, предоставяйки ненадмината производителност по отношение на управляемост. Хидравличното управление на волана гарантира подобряването на контрола с цел намаляването на умората за оператора и увеличаването на активната безопасност на превозното средство.

Заводска гаранция 24 месеца, с осигурени: /оригинални части, масла и поддръжка/.

Цената на трактора в промоция е за базов модел e в лева без ДДС.

Модел

TIGRONE 5800

Трактор тип

4X4

Двигател

YANMAR

Мощност

49.7 кс

Цилиндри

4 бр

Двигател обем

2190 см3

Скорости (предни / задни)

8/4

Скорост напред

30 км/ч

ВОМ

540/2000

Спирачки

Механични

Товароподемност

2200 кг

Дължина

3140 мм

Експлотационна маса

1550 кг

Шрина (мм)

1235-1425

Височина (мм)

2060

Направете запитване

Изпрати


Видео

Свързани продукти