Antonio Carraro серия TORA двигатели 52-66 к.с.

Трактори ANTONIO CARRARO серия TORA модел TN 5800 / 6800

Трактори с предно управление - задвижване с четири равни колела - хоризонтална крайна задна предавка.
Тракторите от този модел се предлагат във вариант със и без кабина.


ANTONIO CARRARO модел TN5800/6800 са специализирани лозаро-овощарски трактори с мощност 51.5 и 66 конски сили, изодиаметрични (колела с еднакви размери), гарантиращи сцепление и маневреност, необходими при работа по неравни терени и стръмни наклони. Двойният съединител в маслена баня и независим ВОМ, придават практичност и ефективност при използването на различен прикачен инвентар. Динамика, гъвкавост, ефективност са резултатите от това ново поколение малогабаритни компактни трактори. Новата аеродинамична визия, както и размерите на трактора са функционални и гарантират пъргавина при работа в тесни пространства, между редовете на културите, по хълмовете и в планините, като по този начин се оптимизират работните процеси и оперативното време.

Двигател на трактораДвигател на тракторите:

Траккторите ANTONIO CARRARO модел TN са оборудвани със щадящи околната среда дизелови двигатели от най-новото поколение Stage V  и с най-модерната горивна система с минимален разход на гориво. Шумът и вибрациите са сведени до минимум. Въздухопречиствател с вътрешен сух филтър за всмукване; Дизелов филтър за твърди частици (DPF) вътре в капака.
 

ACTIO™ шаси на трактораACTIO™ шаси с трептене - перфектен баланс между гъвкавост и сцепление:

Характерно за тези трактори е перфектното разпределение на теглото, гарантиращо сцепление на всичките четири колела, благодарение на патентованото шаси на  Antonio Carraro - ACTIO™. Това осигурява стабилност и максимална производителност.
 

Трансмисия на трактораТрансмисия на трактора:

Синхронизирана скоростна кутия с реверс 32 скорости, 16 напред/16 назад. ВОМ 540/540е, независим с прогресивно хидравлично зацепване. Електро Хидравлично заключване на преден и заден диференциал. Хидравличен съединител. Постоянно задвижване на четирите колела.

Хидравлична система на трактора:

Хидравлична система на трактораХидравлично сервоуправление със система “Sensing Sensing” - 2 DA цилиндъра; Спомагателни задни хидравлични разпределителя - 1 разпределител с двойно действие с плаващо положение, 1 обратния поток на маслото (общо 3 бързи бързи връзки); (N06011) Осцилиращи рамена със странични стабилизатори кат.1 (N09008) Товароподемност 1900 килограма; Преден теглич; Регулируем по височина заден теглич кат. С (N13002). Спирачки: Задни двудискови хидравлични спирачки в маслена баня; Тип аварийна и ръчна спирачка на трансмисията;

Комфортна кабина (Опция):

Кабина на трактораНова кабина с 4-колонна предпазна рамка, окачена на Silent-Block платформа, шумоизолирана, със система за отопление и климатизация с вътрешна циркулация на въздуха и цифров контролен блок за контрол на температурата. Шест изпускателни отвора за въздух, регулируеми в различни позиции, включително за бързо замагляване. Филтър за прах Кат.1; Отваряне на задното стъкло със странични проходи за кабели на оборудването. Предни и задни електрически чистачки с независими шайби. Панорамен покрив със сенник. Две външни огледала за обратно виждане с контролирана позиция, триполярен щепсел и USB.

Оригинални масла за трактори ANTONIO CARRARO:

Оригинални масла за тракториОригинално масло за трактори ANTONIO CARRARO. За да поддържате вашия трактор винаги като нов използвайте оригиналните масла ANTONIO CARRARO.
Масло за двигатели - Tony premium engine15w40
Масло за трансмисия и хидравлика - Tony powerfluid xp
Масло за двигатели с DPF филтър - Tony synthetic engine oil 10w40
 

Заводска гаранция 24 месеца, с осигурени: /оригинални части, масла и поддръжка/.

 

Модел

TN 5800

Двигател

YANMAR, common rail,Stage V, turbo, водно охлаждане

Мощност, (к.с.)

51.5

Цилиндри, ( бр.)

4

Трансмисия тип

Синхронизирана /Shuttle reverser/ 32скорости

Скорости (предни / задни)

16/16

ВОМ, об/мин.

540/540e/sync

ВОМ съединител

Неазвисим

Товароподемност, (кг.)

1900

Мин. външна ширина, (с гуми 210/95 R18) (мм.)

1160

Маса с Roll bar, (кг.)

1630

 

 

Модел

TN 6800

Двигател

YANMAR, common rail,Stage V, turbo intercooler, водно охлаждане

Мощност, (к.с.)

66

Цилиндри, (бр.)

4

Трансмисия тип

Синхронизирана /Shuttle reverser/ 32скорости

Скорости (предни / задни)

16/16

ВОМ, об/мин.

540/540e/sync

ВОМ съединител

Независим

Товароподемност, (кг.)

1900

Мин. външна ширина, (с гуми 210/95 R18) (мм.)

1160

Маса с Roll bar, (кг.)

1650

 

Направете запитване

Изпрати


Документи

Брошура трактори ANTONIO CARRARO модел TN 5800/6800 1.42 MB (pdf) Свали

Свързани продукти