Antonio Carraro серия TONY - 98 к.с. (модел 2019)

Трактор ANTONIO CARRARO модел TONY 10900 SR - Компактен шарнирен, реверсвивен трактор с постоянно променлива трансмисия.

TONY 10900 SR ( 98 к.с. - двигател Kubota – 4 цил. turbo) е изодиаметрчен (равноколесен) тратор със артикулирано шаси ACTIO™, обратимо задвижване и Трансмисия с постоянно отклонение на скоростта в 4-ри диапазона и електронно управление-всяка с непрекъснато отклонение и с 3-ри начина за ускорение на всеки диапазон (интервал). Уникалното предаване, съчетано с Rev-Guide System™, увеличава гъвкавостта на трактора, предлагайки максимална оперативна ефективност, както и възможност за монтиране на богата гама от оборудване и улесняване на работните процеси в тесни пространства, както и по неравни и стръмни терени.

 

TONY 10900 SR
МОЩНОСТ, (К.С.): 98
ДВИГАТЕЛ: Kubota - 4 цил. - 16 клап - Turbo Stage 3B
Common Rail - EGR инжекцион с ел. контрол;
ТРАНСМИСИЯ: Хидростатична непрекъснато променлива
трансмисия с електрохидравличен реверс;
ТЕГЛО, (КГ): rollbar 2200÷2410; cab 2380÷2590
ТОВАРОПОДЕМНОСТ, (КГ): 2400

 

ACTIO™ шаси:

ACTIO™ система на трактораACTIO™ е единствената система на шаси позволяваща завъртане до 15 °спрямо надлъжната ос на трактора, благодарение на което се намаляват трептенето и вибрациите, както на склонове така и при обработването на всякакви терени. Благодарение на своето ACTIO™ шаси тракторът преразпределя общото си тегло: 60% върху предната ос и 40% на задната . По този начин при монтирано оборудване има равно разпределение на трактора и общото тегло на оборудването по: 50% отпред и 50% отзад.
 

RGS ™ система:

RGS система на трактораИнтегрирана система която ви позволява завъртането на мястото на водача, заедно с кормилната уредба и скоростите на 180 ° само за няколко секунди, за да работи ефективно с прикачено оборудване или с оборудване на предната навесна система за вдигане на вилици , шредери , снегорини и друг инвентар с лекота . Системата RGS ™ е неразделна част от многофункционалната характеристика на трактора.

 

Управление: прецизно и здраво:

Управление на трактораКъсата база и стегнатият радиус на завиване правят трактора изключително пъргав в редовете на растителните култури. С цел намаляване на радиуса на завиване, могат да бъдат използвани спирачките на кормилното управление докато се набляга на “superbend” ефекта, получен благодарение на двойно действащата постоянна скорост на връзките.

 

 

Операционна система ITAC:

ITAC система за тракторЕлектронният контролен блок, оборудван с операционната система ITAC ръководи, наблюдава и се намесва в настройките при аномалии на трактора и работните параметри. Благодарение на системата ITAC се позволява персонализацията на оперативния режим на трактора в зависимост от вида на терена, работните условия и оборудването като се използва индивидуален стил на задвижване.

Модел

TONY 10900 SR

Двигател

Kubota - Turbo Stage 3B - Common Rail

Мощност

98 кс

Цилиндри

4 бр

Трансмисия тип

Хидростатична с ел.хидр. реверс

Товароподемност

2400 кг

Гуми - Предни / Задни

9.5 R20/9.5 R20

Маса с Roll bar (кг)

2200-2410

Маса с кабина (кг)

2380-2590

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Трактор ANTONIO CARRARO модел TONY 10900 SR 7.2 MB (pdf) Свали

Свързани продукти