Antonio Carraro серия TONY - 98 к.с. (модел 2019)

Antonio Carraro Tony 10900 TR – компактен изометричен с обратима посока на управление и постоянно променлива трансмисия
 

ACTIO™ шаси с обратимо управление (реверсивен).


ACTIO™ на трактор ANTONIO CARRAROТрансмисия с постоянно отклонение на скоростта в 4-ри диапазона и електронно управление-всяка с непрекъснато отклонение и с 3-ри начина за ускорение на всеки диапазон (интервал). Уникалното предаване съчетано с Rev-Guide System™, увеличава гъвкавостта на трактора, предлагайки максимална оперативна ефективност и възможност за монтиране на богата гама от оборудване и улесняване на работните процеси в тесни пространства, както и по неравни и стръмни терени.

 

Операционна система ITAC:

ITAC на трактор ANTONIO CARRAROЕлектронният контролен блок, оборудван с операционната система ITAC ръководи, наблюдава и се намесва в настройките при аномалии на трактора и работните параметри. Благодарение на системата ITAC се позволява персонализацията на оперативния режим на трактора в зависимост от вида на терена, работните условия и оборудването като се използва индивидуален стил на задвижване.

 

Управление: прецизно и здраво:

Управление на трактор ANTONIO CARRAROКъсата база и стегнатият радиус на завиване правят трактора изключително пъргав в редовете на растителните култури. С цел намаляване на радиуса на завиване, могат да бъдат използвани спирачките на кормилното управление докато се набляга на “superbend” ефекта, получен благодарение на двойно действащата постоянна скорост на връзките.
Чувствителния хидравличен волан осигурява прецизно маневриране по стръмни склонове и тесни пространства. Хидравличната система на hydroguide използва Load Sensing система за получаване на постоянен поток от маневреност независим от скоростта при завиване.

 

Трансмисия:
Предаването осигурява изключителна чувствителност, както по-време на оперативни дейности така и по време на автомобилен транспорт, като по този начин позволява използването на оптимални скорости, които се поддържат за всички видове употреба. От 10 км/ч до 40 км/ч, във всички положения това е идеалната работна скорост за равнини или стръмни склонове.


Предаването на Tony 10900 TR е ултра компактна комбинирана хидростатично – механична трансмисия, която оптимизира ефективността на трактора и допринася за максимална оперативна ефективност. Той предлага максимална прецизност на оператора по време на оперативните задачи. Разполага с електронен инвертор разположен върху лоста на волана или на джойстика, който може да бъде активиран по-всяко време и при всяка скорост и в двете задвижващи посоки.
 

Система за бордова диагностика:
SERVICE > инженерен продукт (устройство) за всички Tony 10900 TR проектирано, така че да позволява лесен достъп на бързи и практични операции по поддръжката на трактора в дисплея на работното табло за управление.
ERROR > Всяка една грешка от всякакъв тип се изписва с код, който се появява на екрана и сигнализира за дадена неизправност. Следователно операторът може да установи неизправност в реално време и да извърши необходимата корекция, независимо дали е от функционален или диагностичен характер.

Технически данни на трактор ANTONIO CARRARO

Модел

TONY 10900 TR

Двигател

Kubota - Turbo Stage 3B - Common Rail

Мощност

98 кс

Цилиндри

4 бр

Резервоар

50 л

Шаси

“ACTIO TM”

Трансмисия тип

Хидростатична (безстепенна) с ел.хидр.инвертор

ВОМ

Независим и синхр. 540/540Е об/мин

Товароподемност

2400 кг

Маса с Roll bar (кг)

2290-2400

Маса с кабина (кг)

2470-2580

 

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел TONY 10900 TR 6.92 MB (pdf) Свали

Свързани продукти