Antonio Carraro серия TONY двигатели 73.5 - 74.2 к.с.

Antonio Carraro Tony 10900 TR – компактен изометричен с обратима посока на управление и постоянно променлива трансмисия

Двигател Kubota с мощност 74.2 конски сили, с технологично съдържание от най-високо ниво и софтуерно управлявана хидростатична трансмисия. Този софтуер позволява на оператора да персонализира всички аспекти на своята работа, като вземе предвид използвания инвентар и предпочитания стил на шофиране, така че да оптимизира и опрости работните процедури. Компактен трактор с изодиаметрично управление (алтернатива на шарнирния модел TONY SR) със задвижване на заден ход, който гарантира превъзходен комфорт на оператора благодарение на хидростатичната трансмисия, която, като елиминира използването на съединителя, значително опростява работата на оператора.

ACTIO™ шаси с обратимо управление (реверсивен):

Трансмисия с постоянно отклонение на скоростта в 4-ри диапазона и електронно управление-всяка с непрекъснато отклонение и с 3-ри начина за ускорение на всеки диапазон (интервал). Уникалното предаване съчетано с Rev-Guide System™, увеличава гъвкавостта на трактора, предлагайки максимална оперативна ефективност и възможност за монтиране на богата гама от оборудване и улесняване на работните процеси в тесни пространства, както и по неравни и стръмни терени.

Операционна система ITAC:

Електронният контролен блок, оборудван с операционната система ITAC ръководи, наблюдава и се намесва в настройките при аномалии на трактора и работните параметри. Благодарение на системата ITAC се позволява персонализацията на оперативния режим на трактора в зависимост от вида на терена, работните условия и оборудването като се използва индивидуален стил на задвижване.

Управление: прецизно и здраво:

Късата база и стегнатият радиус на завиване правят трактора изключително пъргав в редовете на растителните култури. С цел намаляване на радиуса на завиване, могат да бъдат използвани спирачките на кормилното управление докато се набляга на “superbend” ефекта, получен благодарение на двойно действащата постоянна скорост на връзките.
Чувствителния хидравличен волан осигурява прецизно маневриране по стръмни склонове и тесни пространства. Хидравличната система на hydroguide използва Load Sensing система за получаване на постоянен поток от маневреност независим от скоростта при завиване.

Трансмисия:

Предаването осигурява изключителна чувствителност, както по-време на оперативни дейности така и по време на автомобилен транспорт, като по този начин позволява използването на оптимални скорости, които се поддържат за всички видове употреба. От 10  до 40 км/ч, във всички положения това е идеалната работна скорост за равнини или стръмни склонове.

Предаването на Tony 8900 TR е ултра компактна комбинирана хидростатично – механична трансмисия, която оптимизира ефективността на трактора и допринася за максимална оперативна ефективност. Той предлага максимална прецизност на оператора по време на оперативните задачи. Разполага с електронен инвертор разположен върху лоста на волана или на джойстика, който може да бъде активиран по-всяко време и при всяка скорост и в двете задвижващи посоки.

Система за бордова диагностика:

SERVICE > инженерен продукт (устройство) за всички Tony 10900 TR проектирано, така че да позволява лесен достъп на бързи и практични операции по поддръжката на трактора в дисплея на работното табло за управление.
ERROR > Всяка една грешка от всякакъв тип се изписва с код, който се появява на екрана и сигнализира за дадена неизправност. Следователно операторът може да установи неизправност в реално време и да извърши необходимата корекция, независимо дали е от функционален или диагностичен характер.

Технически данни на трактор ANTONIO CARRARO

Модел

TONY 8900 TR

Двигател

Kubota - Turbo Stage V - Common Rail

Мощност

74.2 к.с.

Цилиндри

4 бр.

Резервоар

50 л.

Шаси

“ACTIO TM”

Трансмисия тип

Хидростатична (безстепенна) с електрохидравличен инвертор

ВОМ

Независим и синхронизиран 540/540Е об/мин

Товароподемност

2400 кг.

Тегло с Roll bar

2290 - 2400 кг.

Тегло с кабина

2470 - 2580 кг.

 

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел TONY 8900 TR 374.68 KB (pdf) Свали

Свързани продукти