Antonio Carraro серия TRX двигатели: 56 ; 71; 85 ; 98 к.с.

Трактор ANTONIO CARRARO модел TRX 10900 R

ANTONIO CARRARO, Италия
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели

ANTONIO CARRARO модел TRX 10900 R - Изодиаметричен (равноколесен) трактор с реверсивно (обратимо) управление, осигуряващ перфектна работа във всички ситуации. TRX 10900 R има добър пътен просвет, което го прави универсален при всякакви условия, осигурявайки оптимална мощност и стабилост дори при работа в трудни наклонени и стръмни терени или в тесни пространства при обработването на култури, като овощни градини, лозови масиви и други.


МОЩНОСТ (К.С.): 98
ДВИГАТЕЛ: Kubota - 4 cyl - 16V - Turbo Stage 3B
Common Rail - EGR инжекцион с ел.контрол;
ТРАНСМИСИЯ: 16+16 снхронизиран инвертор;
ТЕГЛО (КГ): 2130÷2230 (rollbar) 2320÷2420 (AIR cab)
ТОВАРОПОДЕМНОСТ (КГ): 2400


Комфорт:
COMFORTCOMFORTСкосеният и колоритен дизайн помага на трактора да маневрира в полето и увеличава видимостта на оператора за околния терен. Тракторът предлага просторно място за управление и лесен достъп до всички контролни органи. Благодарение на своето ACTIO ™ шаси, мястото на водача съвпада с центъра на люлеене на трактора. Друсането, стреса и умората на оператора са ограничени до минимум, дори и след много часове на работа . Измервателните уреди на борда са елегантни, функционални и интуитивни.
 


ACTIO™ - изключително шаси, проектирано от ANTONIO CARRARO:
ACTIO TMACTIO™ е единствената система на шаси позволяваща завъртане до 15 °спрямо надлъжната ос на трактора, благодарение на което се намаляват трептенето и вибрациите, както на склонове така и при обработването на всякакви терени. Благодарение на своето ACTIO™ шаси тракторът преразпределя общото си тегло: 60% върху предната ос и 40% на задната . По този начин при монтирано оборудване има равно разпределение на трактора и общото тегло на оборудването по: 50% отпред и 50% отзад .
 


RGS ™ система:
RGSRGS SYSTEMИнтегрирана система която ви позволява завъртането на мястото на водача, заедно с кормилната уредба и скоростите на 180 ° само за няколко секунди, за да работи ефективно с прикачено оборудване или с оборудване на предната навесна система за вдигане на вилици , шредери , снегорини и друг инвентар с лекота . Системата RGS ™ е неразделна част от многофункционалната характеристика на трактора.

Модел

TRX 10900 R

Двигател

Kubota - 4 cyl - 16V - Turbo Stage 3B - Common Rail - EGR Injection with electronic control

Мощност

98 кс

Цилиндри

4 бр

Трансмисия тип

Синхронизирана реверсивна

Скорости (предни / задни)

16/16

Товароподемност

2400 кг

Маса с Roll bar (кг)

2130-2230

Маса с кабина (кг)

2320-2420

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел TRX 10900 R 4.26 MB (pdf) Свали