Antonio Carraro серия TRX двигатели 71; 74 к.с.

Характеристика на трактор CARRARO модел TRX 8900 R
 

ANTONIO CARRARO TRX 8900 R е професионален и надежден трактор с мощност на двигателя 74.2 конски сили, реверсивно (обратимо управление) и големи изодиаметрични (еднакви) колела, осигуряващи най-високото сцепление с минимално наземно уплътняване. Трактора TRX 8900 R е проектиран да извършва рутинни земеделски дейности или да обработва лозя, овощни градини и други култури отглеждани както на равни, така и на стръмни планински терени. 


 TRX 8900 R се предлага в множество различни версии, всички оборудвани с хомологиран ROPS (система за защита от преобръщане):

“AIR” кабина FOPS и ROPS-сертифицирана кабина, звукоизолирана с климатик, работна светлина, окабеляване за стерео система и множество други функции.
 

RGS™ реверсивна система на трактораRGS ™ - реверсивна система:

Интегрираната реверсивна система за задвижване RGS™ допълнително разширява потенциала на този трактор, като позволява завъртане мястото на водача заедно с кормилната уредба и скоростите на 180 °само за секунди, за да се използва предната навесна система за прикачване на необходимото допълнително оборудване.  RGS™ позволява по-гъвкава работа с по-малко маневри, като същевременно предоставя на оператора директен поглед върху допълнителното оборудване. 

ACTIO™ шаси на трактораACTIO™ - шаси намаляващо вибрациите:

Уникалната функция на тракторите Antonio Carraro - ACTIO TMACTIO™ е единствената система на шаси позволяваща завъртане до 15 °спрямо надлъжната ос на трактора, намаляваща трептенето и вибрациите и осигуряваща приспособяване към контурите на терена, осигурявайки отлично сцепление и безопасност по-време на работа дори при тежки планински терени. Благодарение на своето ACTIO™ шаси тракторът преразпределя общото си тегло: 60% върху предната ос и 40% на задния мост. Това е идеалното равновесие при монтиране на допълнително оборудване, тъй като разпределя 50% от теглото на всяка ос.
 

Ергономичност и кофорт:

Ергономичност и комфорт на трактораСкосеният и колоритен дизайн помага на трактора да маневрира в полето и увеличава видимостта на оператора за околния терен. Тракторът предлага просторно място за управление и лесен достъп до всички контролни органи. Благодарение на своето ACTIO™ шаси, мястото на водача съвпада с центъра на люлеене на трактора. Друсането, стреса и умората на оператора са ограничени до минимум, дори и след много часове на работа . Измервателните уреди на борда са елегантни, функционални и интуитивни. 

Оригинални масла за трактори ANTONIO CARRAROОригинални масла за трактори ANTONIO CARRARO:

Оригинално масло за трактори ANTONIO CARRAROЗа да поддържате вашият трактор винаги като нов използвайте оригиналните масла ANTONIO CARRARO.

Масло за двигатели - Tony premium engine15w40
Масло за трансмисия и хидравлика - Tony powerfluid xp
Масло за двигатели с DPF филтър - Tony synthetic engine oil 10w40

 

Заводска гаранция 24 месеца, с осигурени: /оригинални части, масла и поддръжка/.

Модел

TRX 8900 R

Двигател

KUBOTA - Stage 5, 4 цилиндъра - 16 клапана, common rail, TURBO

Мощност, (к.с.)

74.2

Макс. обороти

2400 об/мин.

Трансмисия

32-степенна синхронизирана скоростна кутия: 16 FWD + 16 REV със синхронизиран шатъл

ВОМ

Заден, независим 540/540E об/мин, синхронизиран на всички предавки

Товароподемност, (кг.)

2400

Спирачки

Хидравлични предни/задни дискови спирачки в маслена баня; независими хидравлични задни кормилни спирачки.

Съединител

Хидравлично управление

Тегло с roll bar, (кг.)

2310-2410

Тегло с кабина, (кг.)

2520-2620

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура с технически данни TRX 8900 R 271.57 KB (pdf) Свали