Antonio Carraro серия TORA двигатели 52-66 к.с.

Трактор ANTONIO CARRARO модел TRX 5800 - многофункционален, компактен с изодиаметрично управление

Мощност: 51.5 конски сили;
Двигател тип:    Yanmar,Stage5, 4 цилиндъра,директен инжекцион с водно охлаждане;
Трансмисия: Синхронизирана 32 скоростна кутия 16 напред и 16 назад със синхронизиран реверс;
Маса с рол бар, (кг.): 2100;
Маса с кабина, (кг.): 2190;
Товароподемност: 2100 кг;
Това е най-новият многофункционален компактен трактор на ANTONIO CARRARO с мощност 51.5 конски сили и обратимо (реверсивно) управление. TRX 5800 е изодиаметричен (равноколесен) професионален трактор проектиран за обработване на овощни градини, лозя, поддръжка на зелени площи, снегопочистване, градска поддръжка и други. Оборудван с механична скоростна кутия 16+16 със синхронизиран реверс трактоа TRX 5800 гарантира безпроблемна работа в изключително тесни пространств, а благодарение не  на перфектното разпределение на теглото и четирите големи изодиаметрични задвижващи колела постига постоянно сцепление с минимално наземно уплътняване. Реверсивното управление и високата ергономичност опростявт работата, чрез увеличаване на ефективността и бързината на изпълнение, със значителни икономии на време и потребление.

RGS ™ - реверсивна система

RGS ™ - реверсивна система на управлениеИнтегрираната реверсивна система за задвижване RGS™ допълнително разширява потенциала на този трактор, като позволява завъртане мястото на водача заедно с кормилната уредба и скоростите на 180 °само за секунди, за да се използва предната навесна система за прикачване на необходимото допълнително оборудване.  RGS™ позволява по-гъвкава работа с по-малко маневри, като същевременно предоставя на оператора директен поглед върху допълнителното оборудване.

ACTIO™ - шаси намаляващо вибрациите

ACTIO™ - шаси намаляващо вибрациитеУникалната функция на тракторите Antonio Carraro - ACTIO TMACTIO™ е единствената система на шаси позволяваща завъртане до 15 °спрямо надлъжната ос на трактора, намаляваща трептенето и вибрациите и осигуряваща приспособяване към контурите на терена, осигурявайки отлично сцепление и безопасност по-време на работа дори при тежки планински терени. Благодарение на своето ACTIO™ шаси тракторът преразпределя общото си тегло: 60% върху предната ос и 40% на задния мост. Това е идеалното равновесие при монтиране на допълнително оборудване, тъй като разпределя 50% от теглото на всяка ос.

Ергономичност и комфорт

Просторната платформа за шофиране, монтирана на на Silent Block, термично и акустично изолира вибрациите. Таблото за управление е от най-ново поколение. Дисплеят показва, наред с другите неща, оборотите на ВОМ, скоростта на движение напред и работното време.

Оригинални масла за трактори ANTONIO CARRARO

За да поддържате вашият трактор винаги като нов използвайте оригиналните масла ANTONIO CARRARO.
Масло за двигатели - Tony premium engine15w40
Масло за трансмисия и хидравлика - Tony powerfluid xp
Масло за двигатели с DPF филтър - Tony synthetic engine oil 10w40

Опции
TRX 5800 се предлага при поискване също с джойстик или с механично контролирано усилие.
Опция червена кабина с климатик и множество допълнителни екстри, включително тези, които досега бяха запазени за високия клас на ANTONIO CARRARO
 

Направете запитване

Изпрати


Документи

Брошура трактор ANTONIO CARRARO модел TRX 5800 614.36 KB (pdf) Свали

Свързани продукти