Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Antonio Carraro серия TRG - 98 к.с.

Трактор TRG 10900 R предназначен за тежък режим на работа в големи стопанства

Трактора ANTONIO CARRARO модел TRG 10900 R е специалист в своята категория и е предназначен е за тежък режим на работа в големи стопанства. Тези трактори са изключително удобни, благодарение на шарнирното управление, ниския център на тежестта и на четирите равномерно задвижващи колела, които заедно с изключително мощен двигател, постоянно сцепление и минимален радиус на завиване позволяват на трактора да се адаптира към всякакви терени и да се справя с най-стръмните, наклонени и неравни местности, при всякакви условия и климат целогодишно. Трактора TRG 10900 R е реверсивен (с обратимо положение на управление), благодарение на което има възможност за използване на широка гама от инвентар. Обратимото място ва водача и ергономичните контролни органи улесняват оператора, и намаляват умората и стреса по време на работа. Скосеният и колоритен дизайн помага на трактора да маневрира в полетата и увеличава видимостта на оператора. 

ACTIO™ изключително шаси проектирано от Antonio Carraro:

ACTIO TMACTIO™, е единствената система на шаси позволяващаа завъртане до 15° спрямо надлъжната ос на трактора, благодарение на което се намаляват трептенето и вибрациите на оператора по време на управление както по склонове, така и при обработването на всякакви терени. Благодарение на своето ACTIO™ шаси тракторът разпределя общото си тегло: 60% върху предната ос на трактора и 40% на задната. По този начин при монтирано оборудване има равно разпределение на трактора и общото тегло на оборудването по: 50% и 50% отзад.
 

Система за реверсивно управление RGS™:

RGS SYSTEMRGS™ Rev-Guide System, е интегрирана система, която позволява завъртането на мястото на водача заедно с кормилната уредба и скоростите на 180 °, за да се използва ефективно предната навесна система при вдигането на богата гама от инвентар с голяма лекота. Джойстика и всички помощни контролни органи остават в ергономична позиция. Системата RGS™ е неразделна част от многофункционалната характеристика на трактора .

 

 

ESC система:

ESC Електронно и автоматично управление на скоростта и оборотите на двигателя.
 

  

Оригинални масла за трактори ANTONIO CARRARO:

Оригинални масла за трактори ANTONIO CARRAROЗа да поддържате вашият трактор винаги като нов използвайте оригиналните масла ANTONIO CARRARO.
Масло за двигатели - Tony premium engine15w40
Масло за трансмисия и хидравлика - Tony powerfluid xp
Масло за двигатели с DPF филтър - Tony synthetic engine oil 10w40

  

 

Заводска гаранция 24 месеца, с осигурени: /оригинални части, масла и поддръжка/.

Модел

TRG 10900 R

Мощност

98 кс

Цилиндри

4 бр

Спирачки

Хидравлични, дискови в маслена баня

Кормилно управление

Хидравлично

Дължина

3505 мм

Маса с Roll bar (кг)

2225-2405

Маса с кабина (кг)

2415-2595

Шрина (мм)

1415-1610

Височина (мм)

2405-2460

Височина с кабина (мм)

2270-2325

Маса с кабина (кг)

2280-2460

 

Направете запитване

Изпрати


Видео

Свързани продукти