Antonio Carraro серия TTR двигатели: 38 ; 70; 75; 98 к.с.

ANTONIO CARRARO модел TTR 4400 HST е мултифункционален, хидростатичен, реверсивен трактор специализиран за извършване на широка гама от дейности по поддръжка на затревени площи, спортни площадки, паркове, пешеходни участъци, разсадници и други. TTR 4400 HST е с компактни размери, предлага високо ниво на комфорт за оператора, заедно с ергономичност и безопасност, гарантиращ висока работоспособност през всеки сезон на годината и при всякакъв климат.


ACTIO TM: ANTONIO CARRARO шаси с вибрация:
ACTION TM е единствената система на шаси за намаляване на трептенето и вибрациите, гарантираща перфектно сцепление и управляемост. Благодарение на своето ACTION TM шаси тракторът, преразпределя общото си тегло: 60% върху предната ос и 40% на задната . По този начин при монтирано оборудване има равно разпределение на трактора и общото тегло на оборудването по: 50% отпред и 50% отзад . С други думи TTR 4400 HST, когато е подходящо оборудван действа като едно цяло, съставен от два напълно независими трактора от същата маса и измерение, които се люлеят независимо един от друг при 15 °.


Кормилна система:
Благодарение на специалната функция на ACTION TM , TTR 4400 HST е в състояние да използва изключително тесните ъгли на завиване.
 

Заводска гаранция 24 месеца, с осигурени: /оригинални части, масла и поддръжка/.

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел TTR 4400 HST 512.33 KB (pdf) Свали