Antonio Carraro серия TGF двигатели: 71 ; 74 к.с.

Характеристика на ANTONIO CARRARO TGF 7800S - нископрофилен компактен трактор:


TGF 7800S е шарнирен трактор, проектиран за приложения в които компактните размери са от съществено значение. Ниският център на тежестта, заедно с ниската кабина Protector, го правят един от най-компактните трактори в своя клас, идеален за работа в овощни градини и лозя отглеждани в планински райони. Тракторът се характеризира с нисък профил, който придава стабилност и безопасност при работа на склонове и неравни терени. Компактните му размери позволяват прецизно управление и малък радиус на завиване. Благодарение на интегрираната осцилираща рамка ACTIO ™, просветът е оптимален, независимо от ниския център на тежестта.

TGF 7800S е един от най-добрите примери за това как един компактен трактор може да предложи същото пространство и комфорт като конвеционален трактор. Това е идеалният трактор за пъргаво и прецизно маневриране сред лозя или овощни градини, в тесни редове и дръвчета с ниски корони. TGF 7800S е най-доброто решение за работа в гъсто засадени овощни градини, лозя отглеждани в планински райони, оранжерии и работа по стръмни наклони. Кабината Protector под налягане, предлагана като стандарт във категория 1 или в опция за категория 4, осигурява най-добрата защита на оператора по време на приложения за пръскане на културите. Мощен, но компактен, TGF гарантира изключителни показатели на всички видове терени. За да отговори на специфичните нужди на всеки клиент, TGF предлага избор от два различни задвижващи агрегата и няколко хидравлични опции, пакети с оборудване и комбинации от гуми.

Двигател и размери на трактораДвигател и размери на трактора:

Преходът към стандартите за емисии на етап 3B доведе до увеличаване на размерите за всички. Всички, тоест с изключение на Antonio Carraro, който е успял да поддържа компактните размери на своите двигателни отделения с всички нови задвижващи агрегати, в полза на видимостта и комфорта на водача. С новите двигатели, оборудвани с DPF филтри, тракторите Antonio Carraro постигат подобрения в производителността, като същевременно се грижат повече за околната среда.
 

 

ACTIO TM шаси на трактораACTIO™ - изключително шаси, проектирано от ANTONIO CARRARO:

ACTIO™ е единствената система на шаси позволяваща завъртане до 15 °спрямо надлъжната ос на трактора благодарение на което се намаляват трептенето и вибрациите, както на склонове така и при обработването на всякакви терени. Благодарение на своето ACTIO™ шаси тракторът преразпределя общото си тегло: 60% върху предната ос и 40% на задната . По този начин при монтирано оборудване има равно разпределение на трактора и общото тегло на оборудването по: 50% отпред и 50% отзад.
 

Кабина на трактор ANTONIO CARRARO TGFКабина на трактора:

Избор от две кабини: Starlight, климатизирана кабина с конусен профил или супер нисък протектор, който от своя страна се предлага в две версии: основният Protector S и по-аксесоарният Protector 100, първата компактна кабина, сертифицирана до CATEGORY 4 * налягане, най-високото ниво на защита на оператора от въздушни токсини по време на операциите по пръскане на културите.


 

Оригинални масла за трактори ANTONIO CARRAROОригинални масла за трактори ANTONIO CARRARO

Оригинално масло за трактори ANTONIO CARRAROЗа да поддържате вашият трактор винаги като нов използвайте оригиналните масла ANTONIO CARRARO.

Масло за двигатели - Tony premium engine15w40
Масло за трансмисия и хидравлика - Tony powerfluid xp
Масло за двигатели с DPF филтър - Tony synthetic engine oil 10w40
 

Заводска гаранция 24 месеца, с осигурени: /оригинални части, масла и поддръжка/.

Модел

TGF 7800S

Двигател

YANMAR

Мощност

71 кс

Цилиндри

4 бр

Двигател обем

3319 см3

Дължина

3444 мм

Маса с Roll bar (кг)

2090-2310

Маса с кабина (кг)

2200-2420

Шрина (мм)

1330-1660

Височина (мм)

2195-2290

Височина с кабина (мм)

2100-2195

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел TGF 7800S - английски 2.05 MB (pdf) Свали
Брошура Трактор ANTONIO CARRARO модел TGF 7800S 3.32 MB (pdf) Свали