Foton серия ТВ - 50 к.с.

Трактор FOTON TB504C с кабина

FOTON, Китай
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели

Независимо дали орете на полето или почиствате пасища, дали работите в лозя, овощни градини или кравеферми FOTON TB504C, ви дава всички предимства на голям трактор с впечатляваща мощ и гладка работа. Този трактор дава възможност за обработване на 250-300 декара земя. Новият двигател с мощност 50к.с., работи много тихо. Новата кабина е с отопление и климатик и ви дава възможност за работа по всяко време на годината, а трансмисията от типа 4х4 ви осигурява движение по всички терени.
 

 

Стандартни характеристики на трактора FOTON TB504C:

Дизелов двигател с директно впръскване: Трактора FOTON TB504C е с дизелов двигател 50 к.с., с директно впръскване на гориво осигуряващ огромен въртящ момент, който да съперничи на по-големи двигатели, като същевременно запазва своята екологично чиста работа. Ново допълнение към този надежден двигател е нагревател за лесно запалване при ниски температури.

Скоростна кутия 8 х 8: 8 предни х 8 задни с избор на бързи и бавни предавки, които дават възможност за разнообразен диапазон на мощност, за да отговарят на различни изисквания за работа. Реверса дава възможност за бърза смяна на посоката само с едно дръпване лоста.

Предаване 4х4: Преминаването от режим 4х2 в режим 4х4 може лесно да се избира чрез удобно разположен лост.

Двускоростен ВОМ (540/1000 об/мин): Двускоростният ВОМ с отделен съединител позволява на ВОМ да работи на 540 или 1000об/мин, което ви дава възможност да прикачите много разнообразна гама от инвентар и оборудване като: отклоняващи фрези, или косачки или раздробители.

3-ри точкова навесна система: Регулируема по височина 3-ри точкова навесна система, със стабилизатори с много позиции за закрепване и обтягане позволяваща лесно прикачване на различна земеделска техника.
Кормилно управление на трактора: С два еднопосочни силови цилиндръра, самостоятелна помпа и хидравлична система осигуряваащи много леко и независимо управление, дори и при най-тежките натоварвания.

Двудисков съединител: С двойната позиция на двудисковият съединител, имаме лесно избираема предавка без това да повлияе на работата на ВОМ.

4-ри бързи хидравлични връзки: Задно разположените бързи хидравлични връзки позволяват монтирането на по-голям избор от инвентар за предно и задно прикачване, използващ външен източник на хидравлично налягане като, челен товарач за трактор или машина за цепене на дърва.

Защита от преобръщане: Сертифицираната кабина гарантира безопастност при преобръщане. Кабината на трактора разполага с удобна седалка и предпазен колан, също така е част от стандартното оборудване.

Преден капак на трактора: Лесното самостоятелното повдигане на предният капак, е гарантирано от силните газови амортисьори, като то може да бъде задействано от тракториста с помоща на един лост.


Европейско одобрение на трактора FOTON TB504C:
Тракторите FOTON TB504C отговарят на европейските показатели и стандарти за безопасност. Тракторът има типово одобрение с номер и съответно сертификат за съответствие. В резултат на това тракторът, може да бъде закупен по ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ!

Модел

TB504C

Трактор тип

4х4

Двигател

Дизелов с директно впръскване

Мощност

50 кс

Цилиндри

4 бр

Макс. обороти

2400 об/мин

Захранване

Атмосверно

Двигател обем

3168 см3

Резервоар

38 л

Съединител

сух, двудисков

Трансмисия тип

Механична, синхронизирана

Скорости (предни / задни)

8 / 8

Скорост напред

2.65-35.5 км/ч

Скорост назад

2.65-35.5 км/ч

ВОМ

540 / 1000 об/мин

ВОМ съединител

Сух, независим

Блокаж на диференциала

Заден, механичен

Спирачки

3-ри дискови в масло

Навесна система

3-точкова кат. 2

Товароподемност

910 кг

Хидравличен контрол

Позиционен, силов и микс.

Кормилно управление

Хидростатично

Хидравлични бързи връзки

Стандартно 4+1

Дължина

3980 мм

Колесна база

1990 мм

Ширина

1630 мм

Предна колея, Min - Max

1250 мм

Задна колея, Min - Max

1100 ~ 1350 мм

Височина: рама (с кабина)

2550 мм

Клиренс

325 мм

Радиус на обръщане

3.4 м

Гуми - Предни / Задни

8.3 - 20 / 14.9 - 24

Експлотационна маса

2700 кг

Предни тежести

144 кг

Задни тежести

270 кг

Направете запитване

Изпрати


Видео