FOTON серия ТЕ - 25 к.с.

Нов трактор 4х4 модел FOTON TE254C

FOTON TE254C са нов модел малогабаритни трактори с подбрен дизайн и ергономия.  TE 254C са водещи модели в малкият сегмент на трактори.
С право може да се смята, че това е мини трактора отговарящ най-добре на изискванията на малките фермери с площи до 80-100 декара общо земеделие. Трактора е с трансмисията от типа 4х4 и осигурява движение по всички терени.

Трактора може да бъде оборудван с плуг, пръскачка, фреза, дискова брана, косачка, ремарке, култиватор, шредер и друг вид инвентар.

Двигател на трактор FOTON TE254C

оборудван е с 3-три цилиндров дизелов двигател с мощност 25 к.с., с водно охлаждане осигуряващ огромен въртящ момент, който съперничи дори на по-големи двигатели, като същевременно запазва своята екологично чиста работа.

Скоростната кутия на трактора 

8 предни/8 задни скорости с избор на бързи и бавни предавки дава възможност за разнообразен диапазон на мощност, отговаряща на различни изисквания за работа.
Реверса дава възможност за бърза смяна на посоката само с едно дръпване лоста. Преминаването от режим 4х2 в режим 4х4 може лесно да се избира чрез удобно разположен лост.

Двускоростен ВОМ (540/1000rpm)

Двускоростният ВОМ с отделен съединител позволява на ВОМ да работи на 540 или 1000об/мин, което ви дава възможност да прикачите много разнообразна гама от инвентар и оборудване като отклоняващи фрези, косачки, раздробители и други. Регулируема триточкова навесна система със стабилизатори и много позиции за закрепване и обтягане позволяваща лесно прикачване на различна земеделска техника.

Кормилно управление на трактора:

С един двупосочен силов цилиндър  имаме много леко и независимо управление на трактора дори и при най тежките натоварвания. Благодарение на двудисковия съединител можем лесно да изберем предавка, без това да повлияе на работата на ВОМ.
Бързи хидравлични връзки + 1 паралелна:
Задно разположените бързи хидравлични връзки позволяват монтирането на по -голям избор на преден и заден прикачен инвентар използващ външен източник на хидравлично налягане, като челен товарач за трактор или машина за цепене на дърва.

Защита от преобръщане:

Сертифицираната предпазна рамка - ROPS гарантира безопасна защита при преобръщане. Мястото на оператора на мини трактора е оборудвано с удобна седалка и предпазен колан.
Преден капак на трактора:
Лесното самостоятелното повдигане на предния капак на трактора, е гарантирано от силните газови амортисьори, като може да бъде задействано от тракториста с помоща на един лост.
Европейско одобрение на трактора FOTON ТЕ254C.
Тракторите FOTON ТЕ254C отговарят на европейските показатели и стандарти за безопасност. Трактора има типово одобрение с номер и съответно сертификат за съответствие
 В резултат на това трактора може да бъде закупен по ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ!

Модел

ТЕ254С

Трактор тип

4х4

Двигател

Y385

Мощност

25 кс

Цилиндри

3 бр

Макс. обороти

2350 об/мин

Двигател обем

1530 см3

Резервоар

21 л

Съединител

Сух, двудисков

Трансмисия тип

Механична, синхронизиран, реверсивна

Скорости (предни / задни)

8 / 8

Скорост напред

1.5-31 км/ч

Скорост назад

1.2-28 км/ч

ВОМ

540 / 1000 об/мин

Блокаж на диференциала

Заден с механично управление

Спирачки

Барабанни с предусилване

Навесна система

Кат. 1

Товароподемност

520 кг

Хидравличен контрол

Позиционен, силов и миксиран

Капацитет на помпата

26 л/мин

Кормилно управление

Хидростатично с 1 централен цилиндър

Хидравлични бързи връзки

5

Дължина

3030 мм

Колесна база

1743 мм

Ширина

1440 мм

Предна колея, Min - Max

1250

Задна колея, Min - Max

1100-1350

Клиренс

270 мм

Радиус на обръщане

2.6 м

Гуми - Предни / Задни

6.00х16 / 9.5х24

Експлотационна маса

1680 кг

Предни тежести

60 кг

Задни тежести

140 кг

Височина с кабина (мм)

2370

 

Направете запитване

Изпрати


Видео

Свързани продукти