FOTON серия ТЕ - 25 к.с.

Трактор без кабина FOTON TE254RТрактор FOTON TE254R

 

Трактора FOTON TE254R е с висок теглителен клас тип 4х4 и ви осигурява движение по всички терени. Предназначен е да служи на фермери за обработка на площи около 100 декара във сфери като: (зеленчукопроизводство, градинарство, оранжерии, лозя, животновъдни ферми и други ). Може да бъде оборудван с плуг, пръскачка, фреза, дискова брана, косачка, ремарке, култиватор, шредер и друг вид инвентар.
 

Китайския трактор FOTON TE254R е оборудван с 3-три цилиндров дизелов двигател с мощност 25 к.с., с водно охлаждане осигуряващ огромен въртящ момент, който съперничи дори на по-големи двигатели, като същевременно запазва своята екологично чиста работа. Скоростната кутия на трактора с 8 предни/8 задни скорости с избор на бързи и бавни предавки дава възможност за разнообразен диапазон на мощност, отговаряща на различни изисквания за работа. Реверса дава възможност за бърза смяна на посоката само с едно дръпване лоста. Преминаването от режим 4х2 в режим 4х4 може лесно да се избира чрез удобно разположен лост.


Двускоростен ВОМ (540/1000rpm): Двускоростният ВОМ с отделен съединител позволява на ВОМ да работи на 540 или 1000об/мин, което ви дава възможност да прикачите много разнообразна гама от инвентар и оборудване като отклоняващи фрези, косачки, раздробители и други. Регулируема триточкова навесна система със стабилизатори и много позиции за закрепване и обтягане позволяваща лесно прикачване на различна земеделска техника.


Кормилно управление на трактора: С един двупосочен силов цилиндр в кормилния цилиндър имаме много леко и независимо управление на трактора дори и при най тежките натоварвания. Благодарение на двудисковия съединител можем лесно да изберем предавка, без това да повлияе на работата на ВОМ.


Бързи хидравлични връзки + 1 паралелна: Задно разположените бързи хидравлични връзки позволяват монтирането на по -голям избор на преден и заден прикачен инвентар използващ външен източник на хидравлично налягане, като челен товарач за трактор или машина за цепене на дърва.


Защита от преобръщане: Сертифицираната предпазна рамка - ROPS гарантира безопасна защита при преобръщане. Мястото на трактора разполага с удобна седалка и предпазен колан, също част от стандартното оборудване.


Преден капак на трактора: Лесното самостоятелното повдигане на предния капак, е гарантирано от силните газови амортисьори, като може да бъде задействано от тракториста с помоща на един лост.

 

Европейско одобрение на трактора FOTON ТЕ254R.
Тракторите FOTON ТЕ254R отговарят на европейските показатели и стандарти за безопасност. Трактора има типово одобрение с номер и съответно сертификат за съответствие. В резултат на него трактора може да бъде закупен по програми, лизинг или други!

Модел

ТЕ254R

Трактор тип

4x4 без кабина

Двигател

Дизелов с водно охлаждане

Мощност

25 кс

Цилиндри

3 бр

Макс. обороти

2350 об/мин

Двигател обем

1530 см3

Резервоар

21 л

Съединител

Сух, двудисков

Трансмисия тип

Механична, синхронизиран, реверсивна

Скорости (предни / задни)

8 / 8

Скорост напред

1.5-31 км/ч

Скорост назад

1.2-28 км/ч

ВОМ

540 / 1000 об/мин

Блокаж на диференциала

Заден с механично управление

Спирачки

Барабанни с предусилване

Навесна система

Кат. 1

Товароподемност

520 кг

Хидравличен контрол

Позиционен, силов и миксиран

Капацитет на помпата

26 л/мин

Кормилно управление

Хидростатично с 1 централен цилиндър

Хидравлични бързи връзки

5

Дължина

3030 мм

Колесна база

1743 мм

Ширина

1440 мм

Предна колея, Min - Max

1250 мм

Задна колея, Min - Max

1100-1350

Височина: рама (с кабина)

2500 мм

Клиренс

270 мм

Радиус на обръщане

3.4 м

Гуми - Предни / Задни

6.00х16 / 9.5х24

Експлотационна маса

1440 кг

Предни тежести

60 кг

Задни тежести

140 кг

Направете запитване

Изпрати


Видео

Свързани продукти