FOTON серия ТЕ - 35 к.с.

Нов трактор FOTON TE354C

Нов модел малогабаритни китайски трактори с подбрен дизайн и ергономия FOTON TE354C отговарящи на всички съвременни изисквания за ефективна работа и безопасност в малкият сегмент на трактори.
С право може да се смята, че това е трактора отговарящ най-добре на изискванията на малките фермери с площи до 100-150 декара общо земеделие. Оборудван е с 4-ри цилиндров дизелов двигател с мощност 35 к.с., трансмисия от типа 4х4 осигуряваща комфортна и висока ефективност на работа по всички терени.

Двигател на трактора:

4-ри цилиндров 35 к.с. дизелов двигател с водно охлаждане осигуряващ огромен въртящ момент, който съперничи на по-големи двигатели, като същевременно запазва своята екологично чиста работа.

Скоростната кутия на трактора 

8 предни/8 задни скорости с избор на бързи и бавни предавки дава възможност за разнообразен диапазон на мощност, отговаряща на различни изисквания за работа.
Реверса дава възможност за бърза смяна на посоката само с едно дръпване лоста. Преминаването от режим 4х2 в режим 4х4 може лесно да се избира чрез удобно разположен лост.

Двускоростен ВОМ (540/1000rpm)

Двускоростният ВОМ с отделен съединител позволява на ВОМ да работи на 540 или 1000об/мин, което ви дава възможност да прикачите много разнообразна гама от инвентар и оборудване като отклоняващи фрези, косачки, раздробители и други. Регулируема триточкова навесна система със стабилизатори и много позиции за закрепване и обтягане позволяваща лесно прикачване на различна земеделска техника.

Кормилно управление на трактора:

С един двупосочен силов цилиндър  имаме много леко и независимо управление на трактора дори и при най тежките натоварвания. Благодарение на двудисковия съединител можем лесно да изберем предавка, без това да повлияе на работата на ВОМ.
Бързи хидравлични връзки + 1 паралелна:
Задно разположените бързи хидравлични връзки позволяват монтирането на по -голям избор на преден и заден прикачен инвентар използващ външен източник на хидравлично налягане, като челен товарач за трактор или машина за цепене на дърва.
Защита от преобръщане:
Сертифицираната предпазна рамка - ROPS гарантира безопасна защита при преобръщане. Мястото на оператора на мини трактора е оборудвано с удобна седалка и предпазен колан.
Преден капак на трактора:
Лесното самостоятелното повдигане на предния капак на трактора, е гарантирано от силните газови амортисьори, като може да бъде задействано от тракториста с помоща на един лост.
Европейско одобрение на трактора FOTON ТЕ354C.
Тракторите FOTON ТЕ354C отговарят на европейските показатели и стандарти за безопасност. Трактора има типово одобрение с номер и съответно сертификат за съответствие

Модел

TE354C

Трактор тип

4x4

Двигател

Дизел с водно охлаждане

Мощност

35 кс

Цилиндри

4 бр

Макс. обороти

2350 об/мин

Двигател обем

1530 см3

Резервоар

32 л

Съединител

Сух, двудисков

Трансмисия тип

Механична, синхронизирана

Скорости (предни / задни)

8+8/16+4

ВОМ

Независим 540/1000 об/мин

Навесна система

Задна триточкова, Кат. 0 или 1

Капацитет на помпата

35 л/мин

Кормилно управление

Хидравлично

Дължина

3500 мм

Колесна база

1806 мм

Предна колея, Min - Max

1220

Задна колея, Min - Max

1240-1440

Височина: рама (с кабина)

2400

Клиренс

320 мм

Експлотационна маса

1806 кг

Предни тежести

80 кг

Задни тежести

124 кг

Шрина (мм)

1555

Направете запитване

Изпрати


Видео

Свързани продукти