LOVOL серия ТЕ - 35 к.с.

Нов малогабаритен трактор без кабина LOVOL TE3544R

LOVOL TE3544R е малък трактор с висок теглителен клас тип 4х4 и Ви осигурява движение по всички терени.
Малогабаритният трактор представлява идеалното решение за обработка на площи около 100 декара във сфери като зеленчукопроизводство, градинарство, оранжерии, лозя, животновъдни ферми и други.Трактора може да бъде оборудван с плуг, пръскачка, фреза, дискова брана, косачка, ремарке, култиватор, шредер и друг вид инвентар.

Двигател на трактор LOVOL TE3544R

Тракторите от този модел са оборудвани с 4 цилиндров дизелов двигател с мощност 35 конски сили, с водно охлаждане осигуряващ огромен въртящ момент, който съперничи дори на по-големи двигатели, като същевременно запазва своята екологично чиста работа.

Скоростната кутия на трактора 

8 предни/8 задни скорости с избор на бързи и бавни предавки даващи възможност за разнообразен диапазон на мощност, отговаряща на различни изисквания за работа. Реверса дава възможност за бърза смяна на посоката само с едно дръпване лоста. Преминаването от режим 4х2 в режим 4х4 може лесно да се избира чрез удобно разположен лост.

Двускоростен ВОМ (540/1000 оборота в минута)

Двускоростният ВОМ с отделен съединител позволява на ВОМ да работи на 540 или 1000 оборота в минута, което Ви дава възможност да прикачите много разнообразна гама от инвентар и оборудване като отклоняващи фрези, косачки, раздробители и други. Регулируема триточкова навесна система със стабилизатори и много позиции за закрепване и обтягане позволяваща лесно прикачване на различна земеделска техника.

Кормилно управление на трактора:

С един двупосочен силов цилиндър  имаме много леко и независимо управление на трактора дори и при най тежките натоварвания. Благодарение на двудисковия съединител можем лесно да изберем предавка, без това да повлияе на работата на ВОМ. Бързи хидравлични връзки + 1 паралелна: Задно разположените бързи хидравлични връзки позволяват монтирането на по -голям избор на преден и заден прикачен инвентар използващ външен източник на хидравлично налягане, като челен товарач за трактор или машина за цепене на дърва.

Защита от преобръщане:

Сертифицираната предпазна рамка - ROPS гарантира безопасна защита при преобръщане. Мястото на оператора на мини трактора е оборудвано с удобна седалка и предпазен колан.

Преден капак на трактора:
Лесното самостоятелното повдигане на предния капак на трактора, е гарантирано от силните газови амортисьори, като може да бъде задействано от тракториста с помоща на един лост.

Европейско одобрение на трактора LOVOL TE3544R.
Новите трактори LOVOL TE3544R отговарят на европейските показатели и стандарти за безопасност. Тракторите имат типово одобрение с номер и съответно сертификат за съответствие. В резултат на него трактора може да бъде закупен по програми, лизинг или други!

Модел

TE3544R

Трактор тип

4х4

Двигател

Дизел с водно охлаждане

Мощност

35 кс

Цилиндри

4 бр

Макс. обороти

2350 об/мин

Двигател обем

1530 см3

Резервоар

32 л

Съединител

Сух, двудисков

Трансмисия тип

Механична, синхронизирана

Скорости (предни / задни)

8+8/16+4

ВОМ

Независим 540/1000 об/мин

Навесна система

Задна триточкова, Кат. 0 или 1

Капацитет на помпата

35 л/мин

Кормилно управление

Хидравлично

Дължина

3500 мм

Колесна база

1806 мм

Ширина

1555 мм

Клиренс

320 мм

Експлотационна маса

1806 кг

Височина (мм)

2675

Направете запитване

Изпрати

Свързани продукти