Kioti серия PX - 103~110 к.с.

Трактор KIOTI модел PX1153

Тракторите от тази серия се характеризират с компактност, лекота на използване и гъвкавост. Предназначени са за сериозно земеделие и представляват идеалното решение за всеки оператор. Серията РХ съчетава модерен дизайн и мултифункционалност в един клас на мщност. Стандартно оборудвани с множество функции, включващи и уютна кабина тракторите от серията РХ са готови за всякаква работа, която изисква издръжливост.
Двигател:
Тракторите KIOTI PX1153 са оборудвани с 4 цилиндров двигател с мощност 110 к.с., отговарящ на вредните емисии Stage IV. Този двигател гарантира максимална мощност с възможно най-ниските нива на шум, вибрации и вредни емисии.

Хидравлична система:Задни самостоятелни хидравлични клапани. РХ серията е стандартно оборудвана с двойни самостоятелни хидравлични клапани, даващи възможност за прикачване на широка гама от оборудване. Голям резервоар за гориво. Благодарение на 130 литровият горивен резервоар се увеличава производственото време на работа, без необходимост от често презареждане.

Трансмисия /Варианти/:

Трансмисията може да бъде избирана от механична синхронизирана или с HI-LO и POWER SHUTTLE:

Механична трансмисия: Тракторът PX1153 е оборудван стандартно с напълно синхронизирана механична трансмисия, която осигурява гладко и лесно превключване в движение с 4 предавки, 16 предни + 16 задни. Скоростта на движение от 0 до 40 км/ч осигурява на операторите по-голямо разнообразие от обхват на скоростта , за да се справят с всички видове работни условия.


Трансмисия Power Shuttle: Трансмисията Power Shuttle осигурява сменянето на посоката на движение без използването на педала на съединителя, с 32 скорости напред/назад (4X4X2); Трансмисията Power Shuttle драстично намалява умората на оператора и осигурява омекотен транспорт по-време на работа, като позволява на оператора да работи с товарача без необходимостта от натискане на педала на съединителя.

Иновативни функции, много комфорт и екстри предлагани от новите модели трактори KIOTI серия PX:

КабинаТракторите KIOTI от серията PX са с обновен интериор, нова луксозна кабина с напълно регулируемо окачване на въздушната седалка, десен подлакътник, улеснена видимост на таблото и лесен достъп до контролните лостове и бутони. Широк удължен заден калник; Преден калник; Телескопични огледала; Подобрени работни светлини; Засилена работна стабилност; Климатичната система осигурява комфортни условия за работа на оператора през всички сезони.
 

Допълнително оборудване (Опция) - предна навесна система ZUIDBERG:

Тракторите KIOTI от серията PX вече могат да бъдат оборудвани с предна навесна система ZUIDBERG. Предната навесна система може да бъде настроена с един единично действащ или в транспортно положение многостепенен клапан и включва подвижни свързващи рамена, които предотвратяват трептенията по-време на транспорт.

 Обща гаранция на трактора 5 годни
KIOTI – общи условия за гаранционно покритие:

Обща гаранция 5 години - Общата гаранция KIOTI важи за нови трактори, закупени на или след 01.01.2021г. Гаранционният срок започва от датата на покупката и се активира с получаване на изпълнено гаранционно споразумение.
Гаранционно споразумение, включващо 2 години пълна гаранция + 3 години удължена гаранция само на механичната част на двигателя, скоростна кутия и трансмисията но не повече от 3000 м/ч за повреди настъпили по вина на производителя.

 

Модел

PX1153

Двигател

Дизел

Мощност

110 кс

Цилиндри

4 бр

Двигател обем

3409 см3

Резервоар

130 л

Скорост напред

40 км/ч

ВОМ съединител

540/750/1000

Хидравличен контрол

Позиионен, силов и смесен

Капацитет на помпата

72.7 л/мин

Кормилно управление

Хидростатично

Дължина

3971 мм

Колесна база

2370 мм

Ширина

2250 мм

Клиренс

495 мм

Гуми - Предни / Задни

13.6-24 / 18.4-34

Опции

Предна навесна система

Маса с кабина (кг)

4300

Височина с кабина (мм)

2820

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Трактор KIOTI модел PX 1.19 MB (pdf) Свали
Брошура - Трактор KIOTI модел PX 6.4 MB (pdf) Свали

Свързани продукти