Kioti серия DK - 45~60 к.с.

Серията KIOTI DK е напълно функционална, удобна и предназначена за всякакъв вид работа, която изисква здрав и компактен трактор. С мощност от 45 до 55 к.с. тази серия от високо производителни компактни трактори предлага впечатляваща мощ и несравнима лекота по-време на работа. Тракторите KIOTI от серията DK10 могат да бъдат оборудвани допълнително с предна навесна система.

Двигател на трактора:

ДвигателС този екологичен Tier 4 двигател серията DK предлага на оператора тиха работна среда с мощно изпълнение. Двигателят е с електронно контролиране на оборотите, може да се поддържат зададените стойности дори и при променливи условия на натоварване.

 

 

 
 

Кормилно управление на трактора:

Стандартното сервоуправление минимизира усилията на оператора по-време на работа. Воланът се завърта с едно натискане на лоста, което позволява лесно управление.

Хидравлична система:

Трактора DK 4510 е оборудван с хидравлична помпа с голям капацитет, която в съчетание с голямата товароподемност увеличава производителността.

 

Безопастност:

Трактора е с дискови спирачки в маслена баня, ROPS, предпазен колан, фарове, светлини за безопасност. Стандартните работни светлини позволяват видимост на прикачения инвентар и теглича, дори по-време на работа през нощта.

 

Удобство:

Сгъваеми ROPS за работа около дървета или в затворени помещения. Удобно разположени контролни органи и сервоуправление гарантиращи безпроблемна работа. Сменяеми панели на двигателя, благодарение на които достигането до сервизните точки става с лекота. Deluxe окачена седалка с ергономичен дизайн и напълно регулируемо окачване, позволяваща на оператора да работи комфортно независимо от работата, която извършва. С опцията H-Shutle могат да се сменят предавките без да се използва съединител.

Модел

UTV 2210

Двигател

Daedong, 3C100LWU

Мощност

22 кс

Цилиндри

3 бр

Макс. обороти

2800 об/мин

Двигател обем

1007 см3

Шаси

4х4

Трансмисия тип

Натурална, задна Belt CVT

Блокаж на диференциала

Заден, механичен

Спирачки

Дискови с хидроусилване

Дължина

2852 мм

Колесна база

1262 мм

Ширина

1543 мм

Височина: рама (с кабина)

1940

Клиренс

304 мм

Радиус на обръщане

3.7 м

Гуми - Предни / Задни

25/10-12 - 25/11-12

Експлотационна маса

740 кг

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура Трактор KIOTI модел DK4510 5.16 MB (pdf) Свали