Kioti серия DK - 45~60 к.с.

Трактор без кабина KIOTI DK4510Серията трактори KIOTI DK е напълно функционална, удобна и предназначена за всякакъв вид работа, която изисква здрав и компактен трактор. Малогабаритните трактори от тази серия са с мощност от 45 до 55 конски сили.  Новите високопроизводителни малки трактори предлагат впечатляваща мощ и несравнима лекота по-време на работа. Тракторите KIOTI от серията DK10 могат да бъдат оборудвани допълнително с предна навесна система.
 

Двигател на трактора:

ДвигателС новия екологичен Tier 4 двигател серията DK предлага на оператора тиха работна среда с мощно изпълнение. Двигателя е с електронно контролиране на оборотите, може да се поддържат зададените стойности дори и при променливи условия на натоварване.


 

 Кормилно управление на трактора:

Кормилно управление

Стандартното сервоуправление минимизира усилията на оператора по-време на работа. Воланът се завърта с едно натискане на лоста, което позволява лесно управление.
 

Хидравлична система:

Хидравлична система kioti dk4510Трактора DK 4510 е оборудван с хидравлична помпа с голям капацитет, която в съчетание с голямата товароподемност увеличава производителността.

Безопастност:

Трактора е с дискови спирачки в маслена баня, ROPS, предпазен колан, фарове, светлини за безопасност. Стандартните работни светлини позволяват видимост на прикачения инвентар и теглича, дори по-време на работа през нощта.
 

Удобство:

Сгъваеми ROPS за работа около дървета или в затворени помещения. Удобно разположени контролни органи и сервоуправление гарантиращи безпроблемна работа. Сменяеми панели на двигателя, благодарение на които достигането до сервизните точки става с лекота. Deluxe окачена седалка с ергономичен дизайн и напълно регулируемо окачване, позволяваща на оператора да работи комфортно независимо от работата, която извършва. С опцията H-Shutle могат да се сменят предавките без да се използва съединител.

 Обща гаранция на трактора 5 годниKIOTI – общи условия за гаранционно покритие:

Гаранционният ремонт трябва да бъде извършен в сервиз на местен оторизиран дилър на KIOTI и изисква свидетелство за покупко-продажба. Обща гаранция 5 годни - Общата гаранция KIOTI важи за нови трактори, UTV и прикачени устройства KIOTI, закупени на или след 16.12.2013 г. Гаранционният срок започва от датата на покупката и се активира с получаване на изпълнено Гаранционно споразумение. Гаранционно споразумение, включващо 2 години пълна гаранция + 3 гаранция за поддръжка на механичната част на двигателя и трансмисията.

Модел

DK4510

Двигател

Дизел с водно охлаждане

Мощност

45 к.с

Макс. обороти

2600 об/мин

Двигател обем

2435 см3

Резервоар

45 л.

Съединител

Сух, еднодисков

Трансмисия тип

Синхронизирана

Скорости (предни / задни)

16х16

Скорост напред

0.34 - 32.5 км/ч.

Скорост назад

0.33 - 31.6 км/ч.

ВОМ

540,540Е об/мин

ВОМ съединител

Независим

Блокаж на диференциала

Заден стандартен

Спирачки

Многодискови в масло

Навесна система

3-ри точкова, Кат.1

Товароподемност

2716 кг.

Хидравличен контрол

Позиционен

Капацитет на помпата

55.1 л/мин.

Кормилно управление

Хидростатично

Дължина

3157 мм.

Колесна база

1810 мм.

Клиренс

388 мм.

Радиус на обръщане

2.6 м.

Експлотационна маса

1570 кг.

Шрина (мм)

1500/ Тясна версия: 1410

Височина (мм)

2430/ Тясна версия:2233

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура Трактор KIOTI модел DK4510 5.16 MB (pdf) Свали

Свързани продукти