Kioti серия DK - 45~58 к.с.

Трактор KIOTI модел DK5020HS с иновотивна скоростна кутия

Новият KIOTI DK5020 е напълно функционален, удобен и предназначен за всякакъв вид работа, изискваща здрав и компактен трактор. Тракторите от този модел се предлагат във варианти с кабина или заден и среден ROPS, възможност за избор на трансмисия механична или хидростатична, нов екологичен дизелов двигател Stage V с мощност 50 конски сили.

Основни характеристики на трактора:

Трактор KIOTI DK5020 Нов екологичен Stage V двигател предлагащ на оператора тиха работна среда с мощно изпълнение. Двигателя е с електронно контролиране на оборотите, може да се поддържат зададените стойности дори и при променливи условия на натоварване. Стандартното сервоуправление минимизира усилията на оператора по-време на работа. Воланът се завърта с едно натискане на лоста, което позволява лесно управление.


Трактора DK5020 е оборудван с хидравлична помпа с голям капацитет, която в съчетание с голямата товароподемност увеличава производителността. Гарантирана безопасност с дискови спирачки в маслена баня, ROPS, предпазен колан, фарове, светлини за безопасност. Стандартните работни светлини позволяват видимост на прикачения инвентар и теглича, дори по-време на работа през нощта.
 
Удобство:Сгъваеми ROPS за работа около дървета или в затворени помещения. Удобно разположени контролни органи и сервоуправление гарантиращи безпроблемна работа. Сменяеми панели на двигателя, благодарение на които достигането до сервизните точки става с лекота. Deluxe окачена седалка с ергономичен дизайн и напълно регулируемо окачване, позволяваща на оператора да работи комфортно независимо от работата, която извършва. С опцията H-Shutle могат да се сменят предавките без да се използва съединител.

 Обща гаранция на трактора 5 годниKIOTI – общи условия за гаранционно покритие:

Обща гаранция 5 години - Общата гаранция KIOTI важи за нови трактори, закупени на или след 01.01.2021г. Гаранционният срок започва от датата на покупката и се активира с получаване на изпълнено гаранционно споразумение.
Гаранционно споразумение, включващо 2 години пълна гаранция + 3 години удължена гаранция само на механичната част на двигателя, скоростна кутия и трансмисията но не повече от 3000 м/ч за повреди настъпили по вина на производителя.

 

Модел

DK5020

Двигател

Дизел с водно охлаждане,
Stage V

Мощност

50.3 к.с.

Макс. обороти

2600 об/мин

Двигател обем
 

1826 см3

Резервоар

45 л

Съединител

Сух, еднодисков

Трансмисия тип

Синхронизирана

Скорости (предни / задни)

16х16

Скорост напред

0.34 - 32.5 км/ч

Скорост назад

0.33 - 31.6 км/ч

ВОМ

540,540Е об/мин

ВОМ съединител

Независим

Блокаж на диференциала

Заден стандартен

Спирачки

Многодискови в масло

Навесна система

3-ри точкова, Кат.2

Товароподемност

1232 кг

Хидравличен контрол

Позиционен

Капацитет на помпата

55.1 л/мин

Кормилно управление

Хидростатично

Дължина

3170 мм

Колесна база

1810 мм

Клиренс

388 мм

Радиус на обръщане

2.6 м

Експлотационна маса

1570 кг

Шрина (мм)

1500/ Тясна версия: 1410

Височина (мм)

2430/ Тясна версия:2233

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Трактор KIOTI DK5020 - вижте брошурата за пълна спецификация и допълнителни подробности. 1.96 MB (pdf) Свали

Свързани продукти