Kioti серия CK - 28 - 50 к.с.

Компактен трактор KIOTI модел CK2810 

Характеристика на трактор Kioti модел CK2810

Новия трактор Kioti CK2810 се запомня лесно със своите заоблени форми и цвят. Икономичният и обновен дизелов двигател отговаря на всички екологични норми и на стандартите на EC. Тракторите Кioti от серията СК са подходящи за всякакъв вид земеделие и изпълняват всички възможни операции. Малогабаритните и компактни трактори Kioti CK2810 представляват особено голям интерес за фермерите занимаващи се с лозарство и овощарство, оранжерийно производство и най-вече в животновъдството.


Двигател на трактора KIOTI CK2810ДВИГАТЕЛ НА ТРАКТОРА: Tри цилиндрови дизелови двигатели с водно охлаждане.  KIOTI ни предлага един нов и модерен двигател, напълно съобразен с евро стандартите и отговарящ на изискванията за ниска вредност на газовете EURO III .Горивната система е BOSCH. Едно от предимствата на тези двигатели е, че поради големия си резерв от въртящ момент запазват мощност в един широк оборотен диапазон и по този начин лесно поемат претоварванията върху машината. По голяма производителност и еластичност на двигателя без да превключвате скоростите. Дизайна на капака позволява лесен достъп до двигателя.

Поддръжка на трактора CK2810ПОДДРЪЖКА НА ТРАКТОРА: KIOTI са произведени, така че да бъдат с лесна сервизна поддръжка и обслужван, за дълъг експлоатационен живот на тракторите. Капаците на двигателя се свалят много лесно и потребителят има пълен достъп до него за ежедневни проверки. ВОМ: Трактора CK2810 има заден ВОМ с 540 об./мин. , джойстик управление за челен товарач: джойстик управление на хидравликата. За по голямо улеснение при използване на прикаченият инвентар, или по-точно на челния товарач.


ТРАНСМИСИЯ НА ТРАКТОРА: Тракторите KIOTI СК2810 могат да бъдат с механична или хидростатична скоростна кутия. Механичната скоростна кутия е изключително здрава. Скоростната кутия на серията трактори CK има бавни и бързи предавки. Това увеличава възможностите на трактора и предлага на потребителите подходящ скоростен диапазон.

КОРМИЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ТРАКТОРА: Регулируем волан за по голямо удобство при управлението. Кормилното управление е хидравлично с два цилиндъра в кормилния трапец.

Обща гаранция на трактора 5 годниKIOTI – общи условия за гаранционно покритие:

Гаранционният ремонт трябва да бъде извършен в сервиз на местен оторизиран дилър на KIOTI и изисква свидетелство за покупко-продажба. Обща гаранция 5 годни - Общата гаранция KIOTI важи за нови трактори, UTV и прикачени устройства KIOTI, закупени на или след 16.12.2013 г. Гаранционният срок започва от датата на покупката и се активира с получаване на изпълнено Гаранционно споразумение. Гаранционно споразумение, включващо 2 години пълна гаранция + 3 гаранция за поддръжка на механичната част на двигателя и трансмисията.

 

Модел

СК2810

Трактор тип

4x4

Двигател

3 цилиндров, Дизел

Мощност

28 кс

Цилиндри

3 бр

Макс. обороти

2600 об/мин

Захранване

Атмосферно

Резервоар

25 л

Съединител

Сух,еднодисков

Трансмисия тип

механична

Скорост напред

1.10-17.34

Скорост назад

1.48-6.73

ВОМ

540 об/мин

ВОМ съединител

Многодисков в масло

Блокаж на диференциала

заден

Спирачки

Дискови в масло

Навесна система

3-точкова, Кат.1

Товароподемност

510 кг

Хидравличен контрол

Позиционен

Кормилно управление

Хидростатично

Хидравлични бързи връзки

2

Дължина

2790 мм

Колесна база

1520 мм

Ширина

1250 мм

Клиренс

330 мм

Радиус на обръщане

2.5 м

Гуми - Предни / Задни

7-12/11,2-16

Експлотационна маса

1025 кг

Предни тежести

51 кг

Направете запитване

Изпрати


Видео

Свързани продукти