Kioti серия RX - 60~73 к.с.

ТРАКТОР KIOTI модел RX6030C - 60 к.с.

Само сега нова промо цена от 47 000,00 лв. без ДДС

KIOTI RX6030 Кои са най важните детайли от новия трактор KIOTI RX6030

Тракторите KIOTI RX6030 са с нов 4 цилиндров двигател CRDI (Common-rail Direct Injection). Този двигател гарантира максимална мощност с възможно най-ниските нива на шум, вибрации и вредни емисии. Разход на гориво с цели 20 % по нисък в сравнение с конвенционалните двигатели.

Трансмисия Power Shuttle

Трансмисията Power Shuttle сменя посоката на движение електрохидравлично 24 × 24 напълно синхронизирана скоростна кутия.Напълно синхронизираната трансмисия осигурява гладко и лесно превключване в движение. Скоростта на движение от 0.17 до 38 км/ч осигурява на операторите по-голямо разнообразие от обхват на скоростта, за да се справят с всички видове работни задачи. Има също така функция автопилот за поддържане на работната скорост независимо от променящото се натоварване.


Регулируемо кормилно управление: С хидравличния сервоусилвател на волана, трактора е много отзивчив и реагира мигновено.

Хидравлични бързи връзки и Joystick управление: Стандартно монтирани отзад двойни отдалечени хидравлични клапани, за работа с широка гама от приложения и инвентар. Стандартно е монтирано и Joystick управление за челни товарачи – най добрите в класа си.

Преден мост на трактора: Предният мост е от портален тип и гарантира висок клиренс на трактора от 440 мм, също така отговаря и на много добра колея за окопаване на 1500 мм. Предният мост е наклонен назад и по този начин намалява радиуса на завой под 3.2 м.

ВОМ: Стандартен заден ВОМ с лесно запускане с едно натискане на контролния бутон.
Auto ВОМ: осигурява автоматично спиране при повдигнат инвентар. Предпазна блокировка при вкл. ВОМ.
Cruise ВОМ: автоматично подържане на оборотите на ВОМ с възможност да бъдат регулирани в работен режим.

Външни хидравлични цилиндри на трактора: Трактор RX има два външни хидравлични цилиндъра, което подобрява капацитета на повдигане (2300 кг) и улеснява поддръжката.

Кабина на трактора:
Новата удобна кабина с обновен интериор ще минимизира умората на оператора дори след дълги дни на работа. Предното стъкло на кабината на трактора е с подобрена позиция на чистачката. Кабината има и нов начин на затваряне, което осигурява по-добра видимост и по-добра защита от шум (79dB). Новата кабина е монтирана на нова антивибрационна структура, която допълнително увеличава комфорта.Нова подобрена климатична система: Подобрената система за отопление и охлаждане ще се гарантира, охладено или по-топло работно място за тракториста. Кабината е оборудвана с филтрираща система с външен и вътрешен кръг.


 Обща гаранция на трактора 5 годниKIOTI – общи условия за гаранционно покритие:

Гаранционният ремонт трябва да бъде извършен в сервиз на местен оторизиран дилър на KIOTI и изисква свидетелство за покупко-продажба. Обща гаранция 5 годни - Общата гаранция KIOTI важи за нови трактори, UTV и прикачени устройства KIOTI, закупени на или след 16.12.2013 г. Гаранционният срок започва от датата на покупката и се активира с получаване на изпълнено Гаранционно споразумение. Гаранционно споразумение, включващо 2 години пълна гаранция + 3 гаранция за поддръжка на механичната част на двигателя и трансмисията.

 
Технически данни на трактор RX6030

Модел

RX6030

Трактор тип

4x4

Двигател

Турбо дизелов KIOTI

Мощност

60 кс

Цилиндри

4 бр

Макс. обороти

2600 об/мин

Захранване

Турбо

Двигател обем

2435 см3

Резервоар

95 л

Трансмисия тип

Power Shuttle

Скорост напред

0.16-36.36

Скорост назад

0.16-35.75

ВОМ

540/ 540E

ВОМ съединител

Независим

Блокаж на диференциала

Заден, механичен

Спирачки

Дискови в масло

Навесна система

3-ри точкова, Кат.2

Товароподемност

2075 кг

Хидравличен контрол

Позиционен,силов и миксиран

Кормилно управление

Хидростатично

Дължина

4020 мм

Колесна база

2100 мм

Ширина

1800 мм

Височина: рама (с кабина)

2630

Клиренс

420 мм

Гуми - Предни / Задни

11.2-20/14.9-30

Експлотационна маса

3200 кг

Направете запитване

Изпрати


Видео

Свързани продукти