Kioti серия RX - 60~73 к.с.

Трактор KIOTI RX 6630 - 66 к.с.

Лидерът на Корейския пазар KIOTI представя най-новият модел трактор RX6630 отговарящ на изисквания TIER 4 за вредни емисии на двигателите.
 

Кои са най важните детайли от новия трактор KIOTI RX6630:


Тракторите KIOTI RX6630 са с нов 4 цилиндров CRDI (Common-rail Direct Injection)Този двигател гарантира максимална мощност с възможно най ниските нива на шум, вибрации и вредни емисии. Разход на гориво с цели 20 % по нисък в сравнение с конвенционалните двигатели.
 

Power Shuttle: Смяна на посоката на движение без използване на съединителя. 24 × 24 Напълно синхронизирана скоростна кутия: Тракторът е с напълно синхронизирана трансмисия, която осигурява гладко и лесно превключване в движение. 24 предни и 24 задни предавки (стандартно е оборудвана с Creeper предавки). Скорост на движение от 0.17 до 38 км/ч осигурява на операторите по-голямо разнообразие от обхват на скоростта, за да се справят с всички видове работни условия. Тракторът е оборудван с автопилот за подържане на работната скорост независимо от променящото се натоварване.
 

Навесна система KIOTI RX6630Хидравлични бързи връзки и Joystick управление:
Стандартно монтирани отзад двойни отдалечени хидравлични клапани, за работа с широка гама от приложения и инвентар. Стандартно е монтирано и Joystick управление за челни товарачи – най добрите в класа си.
Външни хидравлични цилиндри на трактора:
Трактор RX има два външни хидравлични цилиндъра, което подобрява капацитета на повдигане (2300 кг) и улеснява поддръжката.

Преден мост на трактора:
Предният мост е от портален тип и гарантира висок клиренс на трактора от 440 мм, също така отговаря и на много добра колея за окопаване на 1500 мм. Предният мост е наклонен назад и по този начин намалява радиуса на завой под 3.2 м.

KIOTI RX6630ВОМ
Стандартен заден ВОМ с лесно запускане с едно натискане на един бутон.
Auto ВОМ - автоматично ще спре, когато е повдигнат инвентар. Предпазна блокировка при вкл. ВОМ.
Cruise ВОМ – Автоматично подържане на оборотите на ВОМ с възможност да ги регулираш в работен режим.


Кабина на трактора:
Кабина KIOTI RX6630Новата удобна кабина с обновен интериор ще минимизира умората на оператора дори след дълги дни на работа. Предното стъкло на кабината на трактора е с подобрена позиция на чистачката. Кабината има и нов начин на затваряне, което осигурява по-добра видимост и по-добра защита от шум (79dB). Новата кабина е монтирана на нова антивибрационна структура, която допълнително увеличава комфорта.Нова подобрена климатична система: Подобрената система за отопление и охлаждане ще се гарантира, охладено или по-топло работно място за тракториста. Кабината е оборудвана с филтрираща система с външен и вътрешен кръг.
Регулируемо кормилно управление: С хидравличен сервоусилвател на волана, тракторът е много отзивчив и реагира мигновено.


 Обща гаранция на трактора 5 годниKIOTI – общи условия за гаранционно покритие:

Гаранционният ремонт трябва да бъде извършен в сервиз на местен оторизиран дилър на KIOTI и изисква свидетелство за покупко-продажба. Обща гаранция 5 годни - Общата гаранция KIOTI важи за нови трактори, UTV и прикачени устройства KIOTI, закупени на или след 16.12.2013 г. Гаранционният срок започва от датата на покупката и се активира с получаване на изпълнено Гаранционно споразумение. Гаранционно споразумение, включващо 2 години пълна гаранция + 3 гаранция за поддръжка на механичната част на двигателя и трансмисията. 

Модел

RX6630

Трактор тип

4x4

Двигател

Турбо дизелов, KIOTI

Мощност

66 кс

Цилиндри

4 бр

Макс. обороти

2600 об/мин

Захранване

Турбо

Двигател обем

2435 см3

Резервоар

95 л

Трансмисия тип

Power Shuttle

Скорост напред

0.16-36.36

Скорост назад

0.16-35.75

ВОМ

540/540E об/мин

ВОМ съединител

Независим

Блокаж на диференциала

Заден, механичен

Спирачки

Дискови в масло

Навесна система

3-ри точкова, Кат.2

Товароподемност

2075 кг

Хидравличен контрол

Позиционен,силов и миксиран

Кормилно управление

Хидростатично

Дължина

4020 мм

Колесна база

2100 мм

Ширина

1800 мм

Височина: рама (с кабина)

2630

Клиренс

420 мм

Гуми - Предни / Задни

11.2-20/14.9-30

Експлотационна маса

3400 кг

Направете запитване

Изпрати


Видео

Свързани продукти