LOVOL серия ТЕ - 35 к.с.

Нов трактор LOVOL TE3544C

Нов модел малогабаритен трактор с кабина с подбрен дизайн и ергономия LOVOL TE3544C отговарящи на всички съвременни изисквания за ефективна работа и безопасност в малкият сегмент на трактори.
С право може да се смята, че това е трактора отговарящ най-добре на изискванията на малките фермери с площи до 100-150 декара общо земеделие.
Оборудван е с 4-ри цилиндров дизелов двигател с мощност 35 к.с., трансмисия от типа 4х4 осигуряваща комфортна и висока ефективност на работа по всички терени.

Двигател на трактора:

4-ри цилиндров 35 к.с. дизелов двигател с водно охлаждане осигуряващ огромен въртящ момент, който съперничи на по-големи двигатели, като същевременно запазва своята екологично чиста работа.

Скоростната кутия на трактора 

8 предни/8 задни скорости с избор на бързи и бавни предавки дава възможност за разнообразен диапазон на мощност, отговаряща на различни изисквания за работа.
Реверса дава възможност за бърза смяна на посоката само с едно дръпване лоста. Преминаването от режим 4х2 в режим 4х4 може лесно да се избира чрез удобно разположен лост.

Двускоростен ВОМ (540/1000rpm)

Двускоростният ВОМ с отделен съединител позволява на ВОМ да работи на 540 или 1000об/мин, което ви дава възможност да прикачите много разнообразна гама от инвентар и оборудване като отклоняващи фрези, косачки, раздробители и други. Регулируема триточкова навесна система със стабилизатори и много позиции за закрепване и обтягане позволяваща лесно прикачване на различна земеделска техника.

Кормилно управление на трактора:

С един двупосочен силов цилиндър  имаме много леко и независимо управление на трактора дори и при най тежките натоварвания. Благодарение на двудисковия съединител можем лесно да изберем предавка, без това да повлияе на работата на ВОМ.
Бързи хидравлични връзки + 1 паралелна:
Задно разположените бързи хидравлични връзки позволяват монтирането на по -голям избор на преден и заден прикачен инвентар използващ външен източник на хидравлично налягане, като челен товарач за трактор или машина за цепене на дърва.

Защита от преобръщане:

Сертифицираната предпазна рамка - ROPS гарантира безопасна защита при преобръщане. Мястото на оператора на мини трактора е оборудвано с удобна седалка и предпазен колан.
Преден капак на трактора:
Лесното самостоятелното повдигане на предния капак на трактора, е гарантирано от силните газови амортисьори, като може да бъде задействано от тракториста с помоща на един лост.
Европейско одобрение на трактора LOVOL TE3544C.
Тракторите LOVOL TE3544C отговарят на европейските показатели и стандарти за безопасност. Трактора има типово одобрение с номер и съответно сертификат за съответствие

Серия М

TЕ3544C

Трактор тип

4х4

Двигател

Дизелов с директно впръскване

Мощност

35 к.с.

Цилиндри

4 бр.

Макс. обороти

2350

Максимален въртящ момент

124Nm

Номинална мощност на ВОМ

21.9 kW

Капац. на горивния резервоар

30 л

Трансмисия тип

Синхронизирана

Скорости (предни / задни)

8/8

Скорост напред

1.71-25.76 (км/ч)

Скорост назад

1.51-24.00 (км/ч)

ВОМ, (об/мин)

540 / 1000

Блокаж на диференциала

Стандартно

Спирачки

Механични, дискови в масло

Ръчна спирачка

Механична, независима

Хидравлична навесна система

Триточкова, Кат. 1

Хидравличен дебит, (л/мин)

19 (л/мин)

Товароподемност

720 кг.

Бр. бързи хидр. връзки

2 х 2 бр.

Дължина

3430 мм.

Колесна база

1805 мм.

Височина

1900 мм.

Ширина

1560 мм.

Клиренс

335 мм.

Радиус на обръщане

3.5±0.3 м.

Гуми - Предни / Задни (станд.)

6.5-16/11.2-24

Mаса (с кабина )

1704 кг.

Направете запитване

Изпрати


Видео

Свързани продукти