Челни товарачи

Челни товарачи STOLL серия Clasic Line CL

STOLL, Германия
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели
Челни товарачи STOLL серия Clasic Line CL:
 
Новата серия челни товарачи Clasic Line CL предлага изобилие от възможности и избор в осем различни модела. Лесни за използване и надеждни челни товарачи подходящи за трактори с препоръчителна мощност от 45 до 120 к.с. Както винаги STOLL предлага правилния инвентар за Вашите нужди. Челните товарачи Clasic Line CL са изключително леки, благодарение на което работят много добре по хълмисти и наклонени терени.
 
Челният товарач Clasic Line CL се характеризира с високата си степен на лекота при употреба. Само с няколко стъпки предния товарач може да бъде монтиран или отстранен, без да има нужда от използването на допълнителен инвентар. Всички модели в гамата Compact Line могат да бъдат оборудвани с COMFORT-DRIVE (вибрация на амортисьорите, при поискване). С помощта на 3-ри точкова управляваща система, може да бъде монтирано допълнително оборудване (в допълнение към стандартните опции: кофа, палетни вилици, и щипки за бали), също така може да бъде монтирано и да се управлява оборудване с хидравлични функции. По този начин предния товарач се превръща в универсалното решение за изпълнение на всякакъв вид работа.
 
Бързо - подменяща рамка с бързо захващане:
Товарачите от гамата  Clasic Line CL са оборудвани с бързо подменяща се рамка с бързо захващане, за лесно прикачване на оборудването. Блокираща система от двете страни осигурява видимост към прикачения инвентар, което го прави идеален за извършване на работа, като товарене,с щипки за бали и или палетни вилици.
 
Технически данни:

 

Направете запитване

Изпрати