Челни товарачи

Челни товарачи STOLL серия FC Compact Line

STOLL, Германия
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели
Компактен и мощен:
Всеки, който използва компактен трактор, за да подпомогне работата си не трябва да се отказва от удоволствието и качеството на STOLL, предлагащи висококачествени челни товарачи за трактори в класове на мощност до 60 к.с.  Независимо от това дали се използват за професионални или „хоби” стопански дейности или в градината, компактната серия предни челни товарачи STOLL FC, представляват правилният избор за вашия трактор и за цялостната работа, която трябва да извършвате с него.
 
Прост и многофункционален:
Челният товарач FC Compact Line се характеризира с високата си степен на лекота при употреба. Само с няколко стъпки предния товарач може да бъде монтиран или отстранен, без да има нужда от използването на допълнителен инвентар. Всички модели в гамата Compact Line могат да бъдат оборудвани с COMFORT-DRIVE (вибрация на амортисьорите, при поискване). С помощта на 3-ри точкова управляваща система, може да бъде монтирано допълнително оборудване (в допълнение към стандартните опции: кофа, палетни вилици, и щипки за бали), също така може да бъде монтирано и да се управлява оборудване с хидравлични функции. По този начин предния товарач се превръща в универсалното решение за изпълнение на всякакъв вид работа.
Хидравличен или механичен челен товарач – право на избор:

Предните товарачи FC 250 H, FC 350 H, FC 450 H и FC 550 H са оборудвани с двойно действащи хидравлични цилиндри; моделите 
FC 250 P, FC 350 P, FC 450 P и FC 550 P допълнително имат механична паралелна връзка. 

Бързо - подменяща рамка с бързо захващане:
Товарачите от гамата Compact Line са оборудвани с бързо подменяща се рамка с бързо захващане, за лесно прикачване на оборудването. Блокираща система от двете страни осигурява видимост към прикачения инвентар, което го прави идеален за извършване на работа, като товарене,с щипки за бали и или палетни вилици.


Специализирана гама от оборудване:
Богата гама от оборудване, предназначено да задоволи всички нужди. Гамата се състои от кофи, вилици за тор, вилици за захващане, палетни вилици, щипки за бали и многофункционална кова 4 в 1.


Технически данни:

 

Направете запитване

Изпрати


Видео