Акумулаторни лозарски и овощарски ножици

Акумулаторна хоби ножица за лозя и овошки ZANON ZE 25

 
Акумулаторната лозарска ножица за резитба на клони ZE 25 е най-леката хоби версия от електронната линия на ZANON. Ножицата е идеален лозаро-овощарски инструмент подходящ за рязане на лози и тънки клони на овошки. Тази овощарска ножица на батерии предлага максимален диаметър на срязване 25 милиметра, като ширината на рязане е регулируема в диапазона 15 - 25 милиметра. В зависимост от вида и деблината на клончето, което искате да отрежете ножицата разполага с функция за прогресивен срез или рязък срез.

Акумулаторната ножица за лозя и овошки ZE гарантира бърза и лесна резитба на клоните, благодарение на здравия си и специално заточен нож. Нейната компактност и ергономичен дизайн, позволяват използването и на трудно достъпни места. Инструментът е супер лек и компактен - тежи по-малко от килограм, което го прави лесен за транспорт и употреба. Разполага с удобен отвор за бърза смазка на остриетата по време на процесът на резитба на клони.

Превърнете резитбата на клони по лозя,овошки или декоративни дръвчета от тежко задължение в удоволствие с тази лека и универсална ножица. Градинската ножица за клони се предлага в комплект с 2 литиево-йонни батерии и зарядно устройство. Всяка от батериите издържа приблизително до 2 - 3 автономна работа, като времето за презареждането и отнема около 1.5 - 2 часа. Доъплнителна екстра към ножицата за резитба на клони е дисплейът с информация за % оставаща батерия.
Максимален диаметър на срязване 25 мм.
Позиции за отваряне на острието 2 (15-25 мм)
Тегло (без батерия) 630 гр.
Прогресивно срязване да
Препоръчителна батерия 14,4 V (16,8 V Max) - 2 Ah
Индикатор за заряд на батерията да
Брой вклучени батерии в комплекта 2
Автономия /живот на батерията/ 2-3 часа
Време за зареждане на батерията 1.5-2 часа
   

Направете запитване

Изпрати


Документи

Брошура - Акумулаторна хоби ножица ZANON ZE 25 1.32 MB (pdf) Свали