Акумулаторни лозарски и овощарски ножици

Акумулаторна овощарска ножица ZANON SHARK ZS-50 с батерия DRIVE 750.S

 
ZANON SHARK 50 е електронно контролирана ножица, предлагаща несравнимо рязане с голяма мощност и точност. Ножицата SHARK е специално проектирана за професионална резитба. Електронно контролираната акумулаторна ножица е изключително лека, много здрава и ефективна, предназначена е за всякакъв вид интензивна работа, като рязане на предимно на овощни градини но може и в лозя а също така за поддържане на паркове. Електрическата овощарска ножица се задвижва от нови мултифункционални батерии модел DRIVE 750.S, с цифров дисплей. Цифровият дисплей дава винаги информация колко срязвания е направил резача и колко е заряда на батерията за да може своевремено да се зареди. На тази батерия може да се прикачат още други електрически задвижвани продукти от порт фолиото на ZANON.

Мултифункционална батерия  DRIVE 750.S
 
Компактна литево - йонна батерия, подходяща за всички съвместими електронни инструменти ZANON ELECTRONIC SYSTEM. Мултифункционалната батерия DRIVE 750.S е от типа LI-ION, 6.4 Ah - осигурява 50,4 V и има капацитет 320 Wh. Една напълно заредена батерия дава възможност за работа без презареждане в рамките на 2 дни в овощарството и до 3 дни в лозарството. Лека и производителна, презарежда се за кратко време ( 6 часа). Батерията се носи от оператора в специална комфортна раница, това позволява максимална практичност и свобода на движение по време на работа. Осветен цифров дисплей позволява лесно разчитане на работните функции, брой срязвания извършени от оператора, както и нивото на заряд на батерията по време на употреба, за да може своевременно да се зареди. Екологични предимства  - Нулево отделяне на вредни емисии.
 
Акумулаторната овощарска ножица ZANON SHARK 50 може да работи и на удължени пръти. С  тяхна помощ се оформят високите клони без да се налага човека който реже да използва стълби, платформи или друго. Прътите са няколко модела:

Фиксирани пръти за електрическа ножица. Фиксираните пръти са с следните размери: 100 см , 150 см и 200 см

Телескопични пръти. Един модел с възможност да работи от 175-255 см 

Какво отличава ножицата ZANON SHARK 50 от другите:

Теглото и е само 1000 грама; Двойно срязване с диаметър 50 мм; Острие изработено от специална стомана, с висока устойчивост на износване и надраскване; Време на срязване 0,26 секунди; Ергономична и удобна дръжка; Защита на ръцете; Защита от срязване на захранващия кабел; Ниво на вибрация по-малко или равно на 2,5м / s2; Литевойонна батерия осигуряваща използване на ножицата два дни без презареждане; Батерията е обратима, за да бъде възможно използването и с лявата или с дясната ръка; Само за няколко часа се постига напълно зареждане на батерията;
Технически данни за модел SHARK ZS-50 с батерия DRIVE 750.S
Максимален диаметър на срязване 50 мм.
Позиция на отваряне на острието 2 (25-50) мм.
Макс. въртящ момент на рязане 240 Nm
Тип мотор Четков - 48 V
Мощност 160 W/h   
Тегло на ножицата, (грама) 1000
Захранване Литевойонна батерия
Номинално напрежение 50,4  V
Батерия тип DRIVE 750.S - 6,4 Ah
Автономен заряд на батерията 2 дена
Необходимо време за зареждане на батерията 6 часа

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Акумулаторна ножица ZANON SHARK ZS-50 1.01 MB (pdf) Свали

Свързани продукти