Новини

Ноем. 25, 2019

Antonio Carraro с нов модел трактор в обхвата на мощност от 50 к.с.

Трактор  Antonio Carraro   TRX 5800
Новият реверсивен (обратим) трактор в обхвата на мощност от 50 к.с. и задвижване 4х4, който липсваше в портфолиото на Antonio Carraro от 70-те години, отново се завръща.

Всъщност първите произведени обратими трактори Antonio Carraro са били с мощност 50 к.с., но в последствие търсенето на пазара изисква все по-високи мощности и този модел е спрян от производство.

Днес популярното търсене се завръща начело с новия трактор TRX5800, който освен че е обратим е и с кабина. Супер компактен със средна мощност, оборудван с всички удобства и най-богатия избор на опции (от водещите серии R и Tony).

Защо да го изберете ?

Новия многофункционален изодиаметричен (равноколесен) трактор TRX 5800 с обратимо (реверсивно) управление и двигател Yanmar с мощност 50 к.с. се адаптира към всички работни среди: овощни градини, лозя, поддръжка на зелени площи, снегопочистване, поддръжка на градски зони.


Реверсивното управление и високата ергономичност опростявт работата, чрез увеличаване на ефективността и бързината на изпълнение, със значителни икономии на време и потребление.
 

Оборудван с механична скоростна кутия 16+16 със синхронизиран реверс трактоа TRX 5800 гарантира безпроблемна работа в изключително тесни пространства, а благодарение не  на перфектното разпределение на теглото и четирите големи изодиаметрични задвижващи колела постига постоянно сцепление с минимално наземно уплътняване.
 
Научете повече за новия трактор  Antonio Carraro   TRX 5800 от официалния вносител СД ДРАГАНОВИ на www.draganovi.bg
 
Сподели