Самоходни мулчери 4х4

Самоходен мулчер AS 940 Sherpa 4WD XL

AS-MOTOR, Германия
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели

САМОХОДЕН МУЛЧЕР AS-MOTOR МОДЕЛ AS 940 Sherpa 4WD XL

Мулчер за висока трева с постоянно задвижване на всички колела и голям пътен просвет.
Самоходните мулчери AS 940 Sherpa 4WD XL позволяват удобно и безопасно косене на склонове благодарение на своя 2-цилиндров двигател Briggs & Stratton със 724 ccm, мощност 27 конски сили и помпа за масло и гориво. Постоянното му задвижване на всички колела, XL гуми, нисък център на тежестта и ниско общо тегло от само 298 килограма осигуряват стабилност на склоновете. Хидростатичната трансмисия позволява прецизно адаптиране на скоростта,така че да съответства на терена, достигайки 6,7 км / ч и 6,5 км / ч в обратна посока. Само един лост управлява функциите на задвижване, спирачка и паркиране за лесна работа, докато диференциалът с ограничено приплъзване може да се активира за отлично задвижване и сцепление в екстремни ситуации. Спирачният педал връща лоста на задвижването до неутрално положение и автоматично включва ръчната спирачка.

Паубата за косене на AS 940 Sherpa 4WD XL е снабдена с технология на AS с кръстосано острие, при която ножовете, поддържани от лагери, режат тревата, а мулчиращото острие, разположено над тях, раздробява резниците. След това мулчираната трева се отлага между колелата за допълнителна безопасност при склонове и мокра трева, докато окачването на палубата на косачката се спуска нагоре до препятствия, предпазвайки ножовете и тревата от повреда. С 90 сантиметра ширина на рязане, AS Sherpa 940 4WD XL постига работна скорост, достигаща до 5 500 м² на час. Височината на рязане може да се регулира на 5 нива от 80–135 сантиметра и се предлага опционален комплект за мулчиране за още по-фини резултати при мулчиране.

Максимален комфорт за дълги работни дни

AS 940 Sherpa 4WD XL работи дори при тежки условия благодарение на своята стабилна тръбна рамка. Комплектът с регулируема по дължина седалка и пружина на седалката означава, че операторите с височина до 2 метра могат да работят с машината удобно, докато ниският център на тежестта, сгъваемата щанга и дефлекторите на клоните са добавени функции за безопасност. Интегрираните точки за закрепване позволяват сигурен транспорт.

Проектиран за непрекъсната работа

Два отделни вентилационни вериги за двигателя и хидростатичното предаване предотвратяват прегряването: двигателят поема въздух отгоре и го изхвърля отстрани, докато хидростатичното предаване поема въздух отзад и го изхвърля надолу. Тази система гарантира дълъг експлоатационен живот.

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура AS 940 Sherpa 4WD XL 348.63 KB (pdf) Свали