Новини

Дек. 17, 2021

СД ДРАГАНОВИ член на асоциация АГРОТЕХ

АГРОТЕХ

Общо 36 български компании вносители и производители на земеделска техника у нас се обединиха в нова браншова асоциация "Асоциация на производителите и вносителите на агротехника и технологии в България - АГРОТЕХ". Новоучредената асоциация бе представена официално на онлайн пресконференция на 15.12.2021 г.
 
АГРОТЕХ стартира в състав от 36 члена учредители, обединени в една основна цел за създаване на съвременни условия и развитие, за производство и продажба на агротехника и технологии в България. Управлява се от Управителен съвет (УС), който се състои от 4 (четирима) членове, избрани от Общото събрание: Председател на УС и трима членове на УС с мандат 2 години.

АГРОТЕХ е асоциация без търговска дейност и комерсиални цели, договаряща равни и общи условия за всички членове. Асоциацията ще бъде основа за обединиението на всички вносители и производители на агротехника в България, допринасялки за обединяване усилията на членовете си за развитие на лоялна конкуренция на пазара. Съвместно с Международен панаир Пловдив, асоциация АГРОТЕХ ще създаде нов облик на широко известното в сектора изложение АГРА. Тази година то ще се проведе от 23 до 27 февруари 2022г. в Пловдив, Пловдивски панаир.

Горди сме, че сме част от асоциация АГРОТЕХ !
Сподели