Antonio Carraro серия TORA двигатели 52-66 к.с.

Трактори ANTONIO CARRARO модел SRX 5800 и  SRX 6800 - компактни с тясно междуосие.

Супер компактни, изодиаметрични тракрори с реверсивно задвижване с иновативна RGS™ система, изключително надеждна скоростна кутия 16+16 със синхронизиран инвертор. Тракторите от този модел се предлагат във вариант без кабина и с кабина.

Трактори ANTONIO CARRARO модел SRX 5800 и  SRX 6800

Пъргав, професионален трактор, идеален за обработване на лозя и овощни насаждения. Трактора от този модел е стабилен, предлагащ отлично управление в тесни пространства благодарение на три основни фактора: шарнирно шаси, тясно междуосие и добро кормилно управление. Въпреки, че е тесен, конфигурацията от високо ефективен двигател Stage V, изодиаметрични колела и ACTIO™ шаси, гарантират стабилност и сцепление със земята дори при работа по склонове. Мощната хидравлична система, с маслена помпа с капацитет от 51 литра/минута, предоставя възможност за перфектна комбинация на трактора с много варианти на допълнително прикачно оборудване. Навесната система е с товароподемност 1900 килограма, което позволява терените да се обработват и с по-тежко оборудване.

RGS™ система на трактораRGS ™ - реверсивна система

Интегрираната реверсивна система за задвижване RGS™ допълнително разширява потенциала на този трактор, като позволява завъртане мястото на водача заедно с кормилната уредба и скоростите на 180 °само за секунди, за да се използва предната навесна система за прикачване на необходимото допълнително оборудване.  RGS™ позволява по-гъвкава работа с по-малко маневри, като същевременно предоставя на оператора директен поглед върху допълнителното оборудване.

ACTIO™ шаси на трактораACTIO™ - шаси намаляващо вибрациите

Уникалната функция на тракторите Antonio Carraro - ACTIO TMACTIO™ е единствената система на шаси позволяваща завъртане до 15 °спрямо надлъжната ос на трактора, намаляваща трептенето и вибрациите и осигуряваща приспособяване към контурите на терена, осигурявайки отлично сцепление и безопасност по-време на работа дори при тежки планински терени. Благодарение на своето ACTIO™ шаси тракторът преразпределя общото си тегло: 60% върху предната ос и 40% на задния мост. Това е идеалното равновесие при монтиране на допълнително оборудване, тъй като разпределя 50% от теглото на всяка ос.

Комфортна кабинаКомфортна кабина (Опция):

Нова кабина с 4-колонна предпазна рамка, окачена на Silent-Block платформа, шумоизолирана, със система за отопление и климатизация с вътрешна циркулация на въздуха и цифров контролен блок за контрол на температурата. Шест изпускателни отвора за въздух, регулируеми в различни позиции, включително за бързо замагляване. Филтър за прах Кат.1; Отваряне на задното стъкло със странични проходи за кабели на оборудването. Предни и задни електрически чистачки с независими шайби. Панорамен покрив със сенник. Две външни огледала за обратно виждане с контролирана позиция, триполярен щепсел и USB.

Направете запитване

Изпрати


Документи

Брошура трактори ANTONIO CARRARO модел SRX_SN 1.54 MB (pdf) Свали

Свързани продукти