Междуредови пасивни машини

MULTY 2 е механично средство за борба с плевелите в редовете на лозя и овощни градини с пасивно въртящи се работни органи.

 

MULTY 2 е машина за механично премахване на плевелите с пасивно въртящи се работни органи и е предназначена предимно за лозя и овощни градини, за да се извърши механична обработка по бърз и ефективен начин.Това е една напълно екологична обработка насочена към запазването на  околната среда. Машината позволява да се достигнат работни скорости до 15 километра в час.

Предлага се в два варианта в зависимост от ширината на реда:
за междуредия 200 - 310 сантиметра;
за междуредия 260 - 400 сантиметра;
MULTY 2 също така се предлага в следните варианти според вида на монтиране: задно монтирана, предно и задно монтирана, само предно монтирана.

Описание на MULTY 2 със задно монтиране

Машината се състои от здрава рамка и едно или две рамена на инструмента. Предните изрязани дискове BIO SPEED разбиват земята в близост до трайните насаждения избутвайки я или изтласквайки в зависимост от наклона. Могат да бъдат с два или три диска. Задните „звезди” наречени KULT с помоща на гумени пръсти плевят и извършват обработката между редовете. Звездите KULT могат да бъдат с 2 размера: Ø540 мм и Ø700 милиметра.

Стандартно оборудване на MULTY 2
Триточкова универсална рама за категория II - III; Машината е снабдена стандартно с хидравлично преместване на рамото за регулиране на работната ширина. Машината може да се агрегатира само отзад на трактора. Осигурени са 2+2 маркуча към трактора. Механично регулируеми колела.

Допълнително оборудване:

Вертикален отклоняващ подрязващ нож TCL, предлагащ се в различни варианти:
- ляв или дясен;
-  L.30 см / 50 см / 70 см;

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Междуредова пасивна машина за лозя и овошки MULTY 2 3.31 MB (pdf) Свали
Технически данни на едностранна междуредова пасивна машина за лозя и овошки MULTY 2 1.07 MB (pdf) Свали

Свързани продукти