Новини

мини челен товарач  MultiOne 8.4S
Ноем. 05, 2019
20 години MultiOne !
Вече 20 години италианската компания MULTIONE доказва позициите си на водещ производител на мини челни товарачи!
 
мини челен товарач  MultiOne 8.4SMultiOne отбелязва 20 години на пазара и Ви предлага възможността да закупите специално разработен юбилеен модел мини челен товарач  MultiOne 8.4S.

Този "въглероден вид" машина е част от специално изпълнение наречено  „Юбилейно издание“, създадено за честване на двайсетте години на MultiOne.

Един оригинален начин да се подчертаят, дори визуално, двадесет успешни години, благодарение на непрекъснатия стремеж към иновации, насочени към създаването на най-добрият клас мини челни товарачи по отношение на дизайн, производителност и ефективност.

Юбилейният модел е с обновена технология, предлагаща ниски нива на шум и високи нива на ефективност особено при ниски обороти. Специалният модел се допълва от стоманени калници за повече устойчивост на случайни удари.

 
КУПЕПЕ ГО СЕГА НА СПЕЦИАЛНА ЮБИЛЕЙНА ЦЕНА от 28 100 € без ДДС за 24900 € без ДДС. АКЦИЯТА Е ВАЛИДНА ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ И ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА НАЛИЧНИТЕ МАШИНИ НА СКЛАД.
 
 
ЦЕНАТА Е ЗА БАЗОВ МОДЕЛ (БЕЗ КАБИНА).
ПОРЪЧАЙ ПРЕДИ 30 НОЕМВРИ 2019 ГОДИНА.
Електрическа лозаро-овощарска ножица ZANON SHARK ZS-50
Ноем. 01, 2019
Възползвай се от есенната отстъпка ZANON 2019 !

Купи сега с 10 % отстъпка - от 2 980,00 за 2 682,00 лв. с ДДС.

 
Електрическа лозаро-овощарска ножица ZANON SHARK ZS-50 - гаранция за професионална резитба и завидна ефективност ‼️ Ножицата SHARK е изключително лека, много здрава и ефективна, предназначена за всякакъв вид интензивна работа, като рязане предимно на овощни градини но може да се използва и за резитба на лозя, а също така за поддържане на паркове.
 

Повече информация относно предлаганата техника за резитба от портфолиото на фирма СД ДРАГАНОВИ, може да получите на телефон 0888 219 864 или в интернет на адрес: www.draganovi.bg 
KIOTI UTV K9
Юли 29, 2019
Ново поколение KIOTI UTV K9 доказан стил !
Ново изживяване с KIOTI UTV K9 – динамика и прецизност !

Най-добрия  транспортьор на KIOTI, предлагащ на земеделците съвременен стил и подобрена ергономичност. Премиерният модел ще бъде представен съвсем скоро от официалния вносител на бранда за България – СД ДРАГАНОВИ.
Детайли
ОЧАКВАМЕВИ НА ЩАНДА НА СД ДРАГАНОВИ -БАТА АГРО 2019
Апр. 23, 2019
ОЧАКВАМЕВИ НА ЩАНДА НА СД ДРАГАНОВИ -БАТА АГРО 2019
Атрактивна и иновативна селскостопанска техника от СД ДРАГАНОВИ на международното специализирано изложение БАТА АГРО от 14 до 17 май 2019 година гр. Стара Загора. Очакваме ви – ще ви предложим професионални решения за селскостопанска техника с атрактивни ценови оферти.
Детайли
БАНКА ДСК – СТОКОВ КРЕДИТ ЗА ПОКУПКА НА СТОКИ И УСЛУГИ НА ИЗПЛАЩАНЕ.
Апр. 04, 2019
БАНКА ДСК – СТОКОВ КРЕДИТ ЗА ПОКУПКА НА СТОКИ И УСЛУГИ НА ИЗПЛАЩАНЕ.
Ако желаете да закупите дадена стока или да заплатите услуга, но нямате налични средства на разположение, възползвайте се от продукта на Банка ДСК – стоков кредит за покупка на стоки и услуги на изплащане, създаден за Ваше удобство.
Детайли