Машини за зеленчуци

Ако се занимавате с отглеждането на зеленчуци и Ви е нужна подходяща техника сте попаднали на правилното място.
При нас ще откриете изгодни оферти и голямо разнообразие от машини за обработване на зеленчуци, като разсадопосадачни машини, найлонополагащи машини, фрези, лехообразуватели, картофовадачки и други.

Вижте тук богатата гама машини за зеленчукопроизводство, които можем да Ви предложим:

Разсадопосадъчни машини FEDELE със щипки предназначени за засаждане на разсад както с гол корен, така и с коничен, пирамидиален и цилиндрично оформен торф, намиращи широко приложение при  засаждането в открито поле на вече отгледан разсад на култури като: лавандула, праз, лук, зеле, и други.
Полуавтоматични разсадопосадъчни машини FEDELE които са необходими помощници в масовото засаждане на редица растителни култури в открито поле на вече отгледан разсад като: ягоди, домати, краставици, чушки, патладжани, зеле и други.
Комбинирани машини FEDELE - мултифункционални комбинирани машини, които могат да полагат едновременно мулчиращ филм и да засаждат, а също така могат да полагат и устройство за напояване и разпространяване на торове и пестициди.
Лехообразуватели ОRTIFLOR - машини, които се използва за профилиране на почвата на високи лехи подготвяйки повърхностният слой за сеитба, а също така може да се използва за подготовка на почва без лехи.
Машини за картофи F.LLI.Spedo - едноредови и двуредови полуавтоматични и автоматични сеялки за картофи, окопни култиватори за картофи, машини за вадене на картоф и други.

Избери категория продукти