Отклоняващи секции за мулчери

Отклоняваща секция за плевене и премахване на леторасли ZANON модел DMI

Моделът DMI представлява напълно независима отклоняваща секция, предназначена за монтиране към мулчери (шредери) ZANON от сериите LFG, TFA, TFB, TFG, TFZ, TMU.


Междуредовата отклоняваща секция ZANON МОДЕЛ DMI е предназначена за премахване (плевене) на тревата и почистване (обезлесяване) на основата на стеблата или стволовете на насажденията без те да бъдат наранени или увредени. Оборудвана е с маслен резервоар и двойна помпа, които са комбинирани с хидравличен междуредов агрегат и захранват хидравличен мотор за завъртането на ротора или страничното изместване на рамото. Роторът може да достига до различни позиции, за да регулира работната височина и наклона на страничното изместване.

Стандартно оборудване на отклоняващата секция

Електронно управляван разпределителен блок; Вкл./изкл. , регулиране на оборотите на двигателя, работни позиции управлявани директно от трактора, като се използва подвижен мултифункционален джойстик; Независим резервоар 40 литра; Двойна филтрираща система; Хидравлична инсталация с бързо освобождаващи връзки за бързо отстраняване на машината.

Технически данни:

Направете запитване

Изпрати


Видео

Свързани продукти