Навесни лемежни плугове

Навесни решетъчни двукорпусни плугове ПИД за трактори от 12 до 30 к.с.

Навесните лемежни плугове ПИД са производство на СД ДРАГАНОВИ. Плуговете с общо предназначение ПИД са изключително здрави и надеждни машини, предназначени за механизирана обработка на почвата.  Също така, те са необходими, за да се повиши количеството на водата, което почвата може да поеме, както и за унищожаване на всякакви плевели.
 

С лемежните плугове механизирано се обработва горния слой на почвата. Той се разтрошава и обръща. Плуговете се класифицират по-най различни принципи според предназначението, агрегатирането, дълбочината на оран, конструкцията, броя на работните органи и т.н. Най-често те се разделят на плугове с общо предназначение и плугове със специално предназначение.

 

Навесните лемежни плугове ПИД са с общо предназначение и са незаменима част от оборудването на всеки фермер. Плуговете са изработени от неразглобяема рама от плътна стомана, свързана с болтова връзка с тялото на плуга. Единият от болтовете е с по-малък размер и служи за индивидуална болтова защита на плужното тяло. Благодарение на това се постига голяма здравина, надеждност и дълготрайна експлоатация на плуга, както и висока точност на работа.

 
Дъската на плуга е изработена в полувинтова форма от износоустойчева стомана и осигурява добро обръщане на горният и долният слой почва осигурявайки спазване на работната дълбочина, заравяне на растителните остатъци, без да образува големи буци и високи гребени. Плуговете  са  оборудвани със стоманено колело въртящо се на два външно изолирани лагера с възможност зас гресиране.

 

Модел Работни
тела
(бр.)
Работна
широчина
(см.)
Препоръчителна
мощност
(к.с.)
Роботна
дълбочина
(см.)
Тегло

(кг.)
Размери
Д/Ш/В
(см.)
ПЛ 2х17 2 34 12-20 15-30 85 85х37х80
ПЛ 2х20 2 40 18-25 15-30 95 85х37х80
ПЛ 2х25 2 50 25-30 15-30 105 -

Направете запитване

Изпрати


Видео

Свързани продукти