Kioti серия DK - 45~60 к.с.

Най-търсеният от тракторите на KIOTI е модела DK6010C.

 
Трактора е известен със своята здравина, простота на оправление и обслужване и за първи път е изработен с голяма мощност но с малки размери. KIOTI DK6010C e истински компактен трактор идеално проектиран за работа в овощна градина или лозя без да уврежда на културите. С компактният си размер на шасито е много по-лесно работи и завърта в тясни пространство и веднага обръща на края на реда.

Трактора се характеризира със следните особености:

DK6010CХидравлично кормилно управление - стандартно трактора се предлага с сервоусилвател който значително намалява умората, и броя на завъртането при работа в тесни пространства като края на лозов масив.
Седалка Delux в трактора - Ергономична и регулируема седалка на окачването позволява операторът да пътува комфортно и да работи без значение каква е задачата. Също е оборудвана с подлакътници и позволява да се държите ръцете на лостовете без да се натоварвате.
 
Навесна система KIOTI DK6010CУправление на 3-точковата система на трактора от земята - Лостът за управление с 3 точки ви позволява лесно да повдигнете и спускайте рамената за повдигане, когато поставяте приспособления.
Висок пътен просвет (клиренс) на трактора- Високият клиренс ви позволява да работите по не равни терени и при наличието на камъни.
Задвижване 4х4 - KIOTI винаги произвежда своите трактори от типа 4х4 (четери задвижващи колела) 
Заден блокаж на дифернциала - Стандартната блокировка на диференциала е лесно достъпна и осигурява най-добро сцепление,за да ви помогне да шофирате в пясъчен и кален терен.
Реверс от типа H-SHUTTLE - H-shuttle прави шофирането много удобно при честа смяна на посоките на движение на трактора напред - назад.

Стандартното оборудване на трактора включва:

Система за бърз завой; Независим ВОМ; Ръчна спирачка; Джойстик ( 4 предни бързи връзки); Позиционен контрол; Сенник; Огледало за обратно виждане; Климатик; Две двойки задни бързи връзки; Допълнителни предни фарове; Задни фарове; Поставка за телефон; Жак за зареждане 12V;

Технически данни на трактор KIOTI DK6010C

Модел

DK6010C

Двигател

Дизел с водно охлаждане

Мощност

57.7 кс

Резервоар

45 л

Трансмисия тип

Синхронизирана, механична

Скорост напред

0.34-32.5

ВОМ

540/540Е

Блокаж на диференциала

Заден, механичен

Спирачки

Многодискови в масло

Навесна система

Триточкова навесна система, Кат. 1

Товароподемност

1350 кг

Колесна база

1810 мм

Ширина

1500 мм

Клиренс

368 мм

Гуми - Предни / Задни

8-16/12.4-24

Експлотационна маса

1735 кг

Направете запитване

Изпрати


Видео

Свързани продукти