Kioti серия DK - 45~60 к.с.

Лозаро-овощарски и комунален трактор KIOTI модел DK6010C

 
Новият трактор KIOTI DK6010C е многофункционален, удобен и с компактен дизайн. Това го прави изключително подходящ за всякакъв вид работа в лозарството и овощарството. Компактния размер на шасито на трактора допринася за изключително лесно маневриране при работа в тясни пространства.

Трактора се характеризира със следните особености:

Хидравлично кормилно управление - стандартно трактора се предлага с сервоусилвател който значително намалява умората, и броя на завъртането при работа в тесни пространства като края на лозов масив.
Седалка Delux в трактора - Ергономична и регулируема седалка на окачването позволява операторът да пътува комфортно и да работи без значение каква е задачата. Също така е оборудвана с подлакътници и позволява да се държите ръцете на лостовете без да се натоварвате.
 
Управление на 3-точковата система на трактора от земята - Лостът за управление с 3 точки ви позволява лесно да повдигнете и спуснете рамената за повдигане, когато поставяте приспособления.
Висок пътен просвет (клиренс) на трактора- Високият клиренс ви позволява да работите по не равни терени и при наличието на камъни.
Задвижване 4х4 - KIOTI винаги произвежда своите трактори от типа 4х4 (четери задвижващи колела) 
Заден блокаж на дифернциала - Стандартната блокировка на диференциала е лесно достъпна и осигурява най-добро сцепление,за да ви помогне да шофирате в пясъчен и кален терен.
Реверс от типа H-SHUTTLE - H-shuttle прави шофирането много удобно при честа смяна на посоките на движение на трактора напред - назад.

Стандартното оборудване на трактора включва:

Система за бърз завой; Независим ВОМ; Ръчна спирачка; Джойстик ( 4 предни бързи връзки); Позиционен контрол; Сенник; Огледало за обратно виждане; Климатик; Две двойки задни бързи връзки; Допълнителни предни фарове; Задни фарове; Поставка за телефон; Жак за зареждане 12V;

Предна навесна система марка ZUIDBERG за трактор KIOTI Модел DK6010C

Трактора KIOTI DK6010C може да бъде оборудван с предна навесна система марка ZUIDBERG, Нидерландия.
Предната навесна система може да се настрои в едно действащо,  двойно действащо и транспортно положение с доставяния стандартно мулти-клапан.
Максимална товароносимост 1000 кг

Преден ВОМ марка ZUIDBERG трактор KIOTI Модел DK6010C

Изходният вал винаги може да се завърти над 60 градуса за максимална лекота при свързване.
Променлива време на включване на съединителя на ВОМ, за да се осигури плавно включване. 

Бр. шлици: 6 
Об. 1000 об/мин
 (Посока обратно на ч.с)

Обща гаранция на трактора 5 годниKIOTI – общи условия за гаранционно покритие:
 

Гаранционният ремонт трябва да бъде извършен в сервиз на местен оторизиран дилър на KIOTI и изисква свидетелство за покупко-продажба. Обща гаранция 5 годни - Общата гаранция KIOTI важи за нови трактори, UTV и прикачени устройства KIOTI, закупени на или след 16.12.2013 г. Гаранционният срок започва от датата на покупката и се активира с получаване на изпълнено Гаранционно споразумение. Гаранционно споразумение, включващо 2 години пълна гаранция + 3 гаранция за поддръжка на механичната част на двигателя и трансмисията.


 

Технически данни на трактор KIOTI DK6010C

Модел

DK6010C

Двигател

Дизел с водно охлаждане

Мощност

57.7 кс

Резервоар

45 л

Трансмисия тип

Синхронизирана, механична

Скорост напред

0.34-32.5

ВОМ

540/540Е

Блокаж на диференциала

Заден, механичен

Спирачки

Многодискови в масло

Навесна система

Триточкова навесна система, Кат. 1

Товароподемност

1350 кг

Колесна база

1810 мм

Ширина

1480 мм

Клиренс

368 мм

Гуми - Предни / Задни

8-16/12.4-24

Експлотационна маса

1735 кг

Направете запитване

Изпрати


Видео

Свързани продукти