Kioti серия RX - 73 к.с.

Най-новия модел трактор RX7330 отговарящ на изискваниятаStage V за вредни емисии на двигателите.

Кои са най важните детайли от новия трактор KIOTI RX7330:

ДвигателТракторите KIOTI RX7330 са с нов 4 цилиндров CRDI (Common-rail Direct Injection) двигател. Този двигател гарантира максимална мощност с възможно най-ниските нива на шум, вибрации и вредни емисии. Разход на гориво с цели 20 % по нисък в сравнение с конвенционалните двигатели.


Tрансмисия Power Shuttle осигуряваща смяна посоката на движение без използване на съединитея: Тракторът е с напълно синхронизирана трансмисия, която осигурява гладко и лесно превключване на скоростите в движение. 24 предни / 24 задни предавки (стандартно оборудван с Creeper предавки). Скоростта на движение от 0.17 до 38 км/ч осигурява на операторите по-голямо разнообразие от обхват на скоростта, за да се справят с всички видове работни условия. Тракторът е оборудван с автопилот за подържане на работната скорост независимо от променящото се натоварване.
 

Хидравлични бързи връзки и Joystick управление:

Стандартно монтирани отзад двойни отдалечени хидравлични клапани за работа с широка гама от приложения и инвентар. Стандартно е монтирано и Joystick управление за челни товарачи.

Преден мост на трактора:

Предния мост е от портален тип и гарантира висок клиренс на трактора от 440 мм, също така отговаря и на много добра колея за окопаване на 1500 мм. Предния мост е наклонен назад и по този начин намалява радиуса на завой под 3.2 м.
 

ВОМ:
Стандартен заден ВОМ с лесно запускане само с едно натискане на един бутон. Auto ВОМ: автоматично ще спре, когато е повдигнат инвентар. Предпазна блокировка при вкл. ВОМ. Cruise ВОМ: автоматично подържане на оборотите на ВОМ с възможност да ги регулираш в работен режим.

Външни хидравлични цилиндри на трактора:
Хидравлична системаТрактора RX7330 е оборудван с два външни хидравлични цилиндъра, благодарение на което се подобрява капацитета на повдигане (2300 кг) и се улеснява поддръжката.


Кабина на трактора:
КабинаНовата удобна кабина с обновен интериор ще минимизира умората на оператора дори след дълги дни на работа. Предното стъкло на кабината на трактора е с подобрена позиция на чистачката. Кабината има и нов начин на затваряне, което осигурява по-добра видимост и по-добра защита от шум. Кабината е монтирана на нова антивибрационна структура, която допълнително увеличава комфорта. Подобрената система за отопление и охлаждане и гарантира добра работна среда за оператора. Кабината е оборудвана с филтрираща система с външен и вътрешен кръг.

 Обща гаранция на трактора 5 годниKIOTI – общи условия за гаранционно покритие:
Обща гаранция 5 години - Общата гаранция KIOTI важи за нови трактори, закупени на или след 01.01.2021г. Гаранционният срок започва от датата на покупката и се активира с получаване на изпълнено гаранционно споразумение. Гаранционно споразумение, включващо 2 години пълна гаранция + 3 години удължена гаранция само на механичната част на двигателя, скоростна кутия и трансмисията но не повече от 3000 м/ч за повреди настъпили по вина на производителя.

Модел

RX7330

Трактор тип

4x4

Двигател

Турбо дизелов KIOTI

Мощност

73 кс

Цилиндри

4 бр

Макс. обороти

2600 об/мин

Захранване

Турбо

Двигател обем

2435 см3

Резервоар

95 л

Трансмисия тип

Power Shuttle (опция)

Скорости (предни / задни)

24x24

Скорост напред

0.17-37.86

Скорост назад

0.17-37.23

ВОМ

540/750 об/мин

ВОМ съединител

Независим

Блокаж на диференциала

Заден, механичен

Спирачки

Дискови в масло

Навесна система

3-ри точкова, Кат.2

Товароподемност

2256 кг

Хидравличен контрол

Позиционен,силов и миксиран

Кормилно управление

Хидростатично

Дължина

4050 мм

Колесна база

2130 мм

Ширина

1960 мм

Височина: рама (с кабина)

2795

Клиренс

440 мм

Гуми - Предни / Задни

11.2-24/16.9-30

Експлотационна маса

3400 кг

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Трактор KIOTI RX7330 - вижте брошурата за пълна спецификация и допълнителни подробности. 1.5 MB (pdf) Свали

Свързани продукти