За нас

СД ДРАГАНОВИ С-ИЕ

СД ДРАГАНОВИ С-ИЕ

Нашия стремеж е предлагането на иновативни решения и селскостопанска техника за Вашето стопанство !

СД ДРАГАНОВИ С-ИЕ" е основана през 1991 г., като частна семейна фирма с основен предмет на дейност внос и дистрибуция на селскостопанска техника, резервни части, извършване на сервизни услуги и ремонтни дейности. Днес фирмата е единствен официален представител за България на световно утвърдените марки трактори ANTONIO CARRARO и KIOTI, както и на висококачествени селскостопански машини и прикачен инвентар от водещи световни производители.
 

Бизнесът ни функционира безупречно в продължение на 30 години. За нас грижата за крайният потребител е най - важна.

Към настоящия момент имаме продадени около 6 500 броя трактори и множество инвентар, като основната ни цел винаги е била да предложим на нашите клиенти най-подходящата селскостопанска техника за тяхното стопанство.
Ние гарантираме, че при нас ще получите:
- Качествена и иновативна селскостопанска техника.
- Високо професионална гаранционна и извън гаранционна поддръжка на техниката.
- Гарантирано осигуряване на оригинални резервни части, масла и консумативи за целия експлоатационен живот на предлаганите от нас машини.
 

Защо трябва да купите от нас?

- Защото ние сме директните вносители на продуктите, които предлагаме.
- Защото предлагаме техниката директно на крайния потребител и не работим с дистрибутори. Така клиента печели 10-20% от цената, която посредника би взел.

 

През 2002 г. СД ДРАГАНОВИ откри търговски комплекс в град Пловдив, предлагащ:

Магазин със Showroom за мотоциклети и скутери, както и сервизна база и резервни части за тях. Комплекса разполага още с магазин за хранителни стоки, кафе бар и офис и счетоводство на фирмата.

През 2009 г. СД ДРАГАНОВИ успешно реализира изместването на сервиза и склада на фирмата в новопостроена база на площ от 10 000 кв.м с 2500 кв.м. закрита площ, намираща се в с. Крислово обл. Пловдив (на 8км от гр. Пловдив и на 3 км. от отбивката за с. Калековец на магистралата София-Бургас). Складовата база на фирмата разполага с оригинални части за предлаганата селскостопанска техника, масла, консумативи, както и оригинални селскостопански гуми за трактори.
Нашата основна цел винаги е била удовлетвореността на нашите клиенти:

Фирмата е изцяло фокусирана върху доброто обслужване и спечелване доверието на настоящите и бъдещите си клиенти на клиентите, предлагайки висококачествена селскостопанска техника на добри цени.

Екипът ни е изграден от професионалисти:

Нашите служители са неуморими и винаги готови да Ви помогнат, посъветват и предложат най-добрата оферта за селскостопанска техника. Днес в компанията работят мотивирани и високо образовани служители, оборудвани със необходимата апаратура и комфортна среда за работа и обслужване на нашите клиенти.

https://draganovi.bg/
https://www.facebook.com/draganovi.bg