Горски косачки

Горски косачки ПИД модел DESTROYER 2000


Горската косачка ПИД модел DESTROYER 2000 е предназначена за  почистване и раздробяване на трева и храсти с диаметър до 150 милиметра. Това е перфектният избор за  поддръжка на зони като горски пасища, алеи и други.

Тази изключително здрава машина разполага с четири 16 милиметрови, закалени вериги, проектирани да работят в най-интензивни условия. Предаването на мощността се предава, чрез здрава скоростна кутия със изискване за минимум 100 конски сили на 540 оборота/минута. Горската косачка се предлага с карданен вал от най тежката серия с четири дисков предпазен съединител с диаметър 200 милиметра на 2000 N.m.

За по ефективно разчистване на високи храсти и дървета се предоставя заден bull bar, подвеждаш материала през по големият заден входящ отвор който при максимално вдигане е на 430 милиметра Височината на работа се регулира на три степени от 70-120 и 170 милиметра с изключително здрави плъзгачи. Горската косачки DESTROYER 2000  се предлага с работна широчина  2.0 метра и е идеална за движение напред и назад.
 

Направете запитване

Изпрати


Видео