Междуредови пасивни машини

MULTY 1 е механично средство за борба с плевелите в редовете на лозя и овощни градини с пасивно въртящи се работни органи.
 

MULTY 1 е едностранна машина за механично премахване на плевелите с пасивно въртящи се работни органи и е предназначена предимно за обработване на лозя и овощни градини, за да се извърши механична обработка по бърз и ефективен начин. Това е една напълно екологична обработка насочена към запазването на  околната среда. Машината позволява да се достигнат работни скорости до 15 километра в час.

MULTY 1 се произвежда в няколко варианта на монтиране: задно монтиране, предно и задно монтиране само предно монтиране.

Описание на MULTY 1 със задно монтиране:  Машината се състои от здрава рамка и едно или две рамена на инструмента. Предните изрязани дискове BIO SPEED разбиват земята в близост до трайните насаждения избутвайки я или изтласквайки в зависимост от наклона. Могат да бъдат с два или три диска. Задните „звезди” наречени KULT с помоща на гумени пръсти плевят и извършват обработката между редовете. Звездите KULT могат да бъдат с 2 размера: Ø540  и Ø700 милиметра.

Стандартно оборудване на MULTY 1
Триточкова универсална рама за категория II - III; Машината е снабдена стандартно с хидравлично преместване на рамото за регулиране на работната ширина. Машината може да се агрегатира само отзад на трактора. Осигурени са 2+2 маркуча към трактора. Механично регулируеми колела.

Допълнително оборудване:

Вертикален отклоняващ подрязващ нож TCL, предлагащ се в различни варианти:
- ляв или дясен;
-  L.30 см / 50 см / 70 см;


 

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Технически данни на едностранна междуредова пасивна машина за лозя и овошки MULTY 1 1.15 MB (pdf) Свали

Свързани продукти